Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf saznao tajne iz kuhinje Vimbldona: Nadal svakog dana jeo ovakav ručak, Medvedev "šarao", a Đoković...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi imaju različite poglede ka prehrani, a ova tri šampiona sigurno znaju šta rade i šta je njihovom telu potrebno na individualnom planu

  • 1
Vimbldon Novak Đoković, Rafael Nadal i Danil Medvedev Foto-kolaž: Telegraf, Tanjug/AP

Iskrana u svetu sporta je jako bitna i nema sumnje da svi vrhunski teniseri imaju jasno programiranu ishranu uz po neki "ispad" i "dan varanja". Telegraf je u razgovoru sa izvorom iz kuhinje Vimbldona saznao šta su igrači iz samog vrha ručali tokom boravka na kompleksu i koliko ima istine u čitavom balansu.

Ove godine, Novak Đoković se samo jednom pojavio u kantini trećeg Grend slema u sezoni, doveo je i sina Stefana, ali je ostao samo kratko i bez obroka, poveo kratak razgovor sa prisutnima i otišao.

To i ima smisla uzimajući u obzir da je Nole iznajmio kuću blizu Vimbldona i da sve svoje redovne prehrambene navike može da održava upravo tamo.

Za razliku od njega, Rafael Nadal, koji nije zbog povrede prisutan ove godine, svakog dana je prošle sezone imao jedan te isti obrok.

- Dolazio je svakog dana i jeo lososa s pirinčem, a redovno na stolu mu je bila i dijetalna Koka Kola - otkriva nam izvor iz kuhinje.

Jasno je da se radi o programu i balansu koji Rafa nije želeo da naruši ni za vreme obitavanja u Velikoj Britaniji, dok Danil Medvedev nije jedan od tih koji se drži bilo kakvog recepta.

- On svaki put jede drugačije, dijetalno, pa onda prilično kalorično, pa se vrati na nešto lakšu hranu. U suštini, nema ništa zagarantovano, meša hranu i pravi je gurman - saopštava izvor.

Svi imaju različite poglede ka prehrani, a ova tri šampiona sigurno znaju šta rade i šta je njihovom telu potrebno na individualnom planu.

(Telegraf.rs)

Video: Kiša "dosađuje" na Vimbldonu: Publika željno čeka nastavak teniskog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA