Vreme čitanja: oko 1 min.

Cveta ljubav na Vimbldonu: Grčka "snajka" Badosa slala srca Stefanosu dok je davao izjavu posle drame sa Timom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cicipas je uspešno startovao na ovogodišnjem Vimbldonu

  • 0
Paula Badosa Printscreen: Twitter/@Wimbledon

Stefanos Cicipas uspešno je startovao na ovogodišnjem Vimbldonu. U maratonskom meču protiv Dominika Tima koji je trajao dva dana, grčki teniser se bolje snašao i na kraju trijumfovao.

Rival u 2. kolu biće mu britanski teniser, Endi Marej.

Ipak, nakon ovog trijumfa viđena je lepa slika. Naime, Cicipas je već neko vreme u vezi sa španskom teniserkom Paulom Badosom.

Poznato je da im na ljubavnom planu cvetaju ruže, a ona je tokom intervjua svog izabranika gistikulacijom ruku pokazivala srce.

Ovo nije prvi put da Cicipas hvali svoju izabranicu. On je pred početak takmičenja imao zanimljivu izjavu u kojoj je pomenuo svoju devojku.

Naime, on je nakon egzibicionog meča odgovarao na pitanje novinara i tom prilikom rekao da je Badosa njegova prava ljubav.

Jedan odgovor je izazvao i smeh kod prisutnih. Na pitanje novinara "Da li je Badosa gledala neku od utakmica?" Cicipas je dao zanimljiv odgovor.

- Trenutno je previše zauzeta kupovinom odeće za Vimbldon - rekao je u šaljivom tonu grčki teniser.

Sa druge strane, španska teniserka nije ostala imuna na pohvalne reči svog dečka, pa je pomenuti video objavila na svom Tviter nalogu uz emotikon srca.

(Telegraf.rs)

Video: One su ukrale srca najboljim teniserima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA