≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kakav dan, došao je supervizor i rekao...": Đere posle četiri taj-brejka već ide u drugi zadatak na Vimbldonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Laslo će biti jedan od troje predstavnika Srbije koji će izaći na teren u četvrtak

  • 0
Laslo Đere Foto: Tanjug / AP

Srpski teniser Laslo Đere pred samu ponoć uspeo je da slomi otpor Maksima Kresija i da se plasira u drugo kolo Vimbldona, a po skoro mrklom mraku je srpskim novinarima podelio svoje mišljenje posle četiri odigrana taj-brejka.

- Kakav dan, da sam ja pisao današnji dan ne bih mogao da napišem ovakav. Jako nezgodan protivnik, vio sam spreman da će biti malo relija. Bilo mi je neprijatno posle prvog seta i nisam uživa na terenu, vratio sam se u drugom setu i osećao da se preokreće na moju stranu. Došao je supervizor i rekao da idemo kući, a onda na teren jedan. Bio sam spreman na sve, servirao je rakete ceo meč, dva prva servisa, 15 duplih u meču. Na 8:8 u taj-brejku je napravio duplu, iscrpljujući meč - kazao je Đere.

Već danas ga očekuje novi zadatak protiv Bena Šeltona u drugoj rundi, a Laci je uspeo i posle napora da se našali.

- Za promenu još jedna igrač koji igra servis volej. Jedan je od fizički najjačih na turu, varira drugi servis ima i kik, biće sličan meč, bolji je sa osnovne linije nego što je Kresi - zaključio je Đere.

Laslo će biti jedan od troje predstavnika Srbije koji će izaći na teren u četvrtak jer će Hamad Međedović završiti svoj meč protiv Kristofera O'Konela gde gubi 2:0 u setovima, a i Aleksandru Krunić očekuje susret dubl konkurencije.

(Telegraf.rs)

Video: Kiša "dosađuje" na Vimbldonu: Publika željno čeka nastavak teniskog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA