Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković je posle meča imao jednu zamerku: Evo na čemu insistira da se popravi pred novi zadatak na Vimbldonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Australijanac Džordan Tompson jeste pao u tri seta, ali u tri prilično teške deonice

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, uvek radi na nečemu i uvek želi da poboljša svoju igru, ma koliko ona već sada bila savršena. On je nakon prolaska u treće kolo Vimbldona istakao da će poraditi na riternu.

- Taj tempo na riternu, ne osećam pravi tajming, činjenica je da sam imao igrača koji je servirao izvrsno i bilo je teško čitati mu servis. Ja sam servirao dobro, čvrsto igrao na osnovnoj liniji, davao sam mu malo prilike, mislim da mu nisam dao nijednu brejk loptu. Uspevao sam da nađem udarac, imao sam šanse i brejk lopte u dva uzastopna njegova servisa, to nisam iskoristio i onda su se stvari zakomplikovale i onda sam morao da uđem u taj-brejk gde sam našao odličnu igru.

Australijanac Džordan Tompson jeste pao u tri seta, ali u tri prilično teške deonice.

- Bio je izvrstan test, Tompson je igrač koji je u formi ove godine, igrao je finale turnira u Holandiji, znao sam da će da me sačeka nezgodan protivnik koji će pokušati da mi razbije ritam. Pokušavao je da mi oduzme vreme, dosta slajseva, kratkih lopti, napadao je druge servise moje. Pokušavao je da me izbaci iz zone komfora, znao sam da me to očekuje, pa sam bio dobro pripremljen. Veoma čvrst meč, 3:0, ali sva tri seta su bila neizvesna. Bili su neizvesni rezultatski. - zaključio je Tompson.

(Telegraf.rs)

Video: Kiša "dosađuje" na Vimbldonu: Publika željno čeka nastavak teniskog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA