≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Teniski spektakl Novaka uz Sport Klub, 4K i SBB: Budite spremni za uživanje i najbolji prenos

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vaše je samo da se zavalite u omiljenu fotelju

  • 1
Novak Đoković, Sten Vavrinka Printskrin: Instagram / wimbledon

Srpski teniser Novak Đoković je ovog petka igrao protiv "starog znanca" Stena Vavrinke u trećem kolu Vimbldona, a, imajući u vidu njihove ranije mečeve, navijači su s razlogom mogli da očekuju pravi spektakl koji ne ostavlja ravnodušnim sve sladokusce "belog sporta".

Novak je upisao pobedu sa 6:3, 6:1, 7:6 i plasirao se u četvrto kolo, gde ga čeka Hubert Hurkač.

U dosadašnjim duelima Novaka i Stena, Đoković sada vodi sa 21:6, ali Vavrinka mu je tokom karijere naneo neke od najtežih poraza i sprečio ga da u svoje vitrine doda barem još dva Grend slem trofeja.

Naime, dva puta ga je pobedio u finalima, jednom na Rolan Garosu 2015. i jednom u finalu US opena 2016. godine. Ova finala, naravno, dobro je zapamtio Novak, kao i njegovi navijači.

Novak mu je sada na Vimbldonu naplatio stare dugove i dodatno se približio 24. Grend slemu.

Na svim ljubiteljima tenisa je bilo samo da se dobro "pripreme" predveče oko 21.00 kada je meč počeo, kako bi užitak u vrhunskom tenisu bio potpun. Tako, obezbedite grickalice, omiljeni slatkiš i neko osvežavajuće piće, udobno se zavalite u svoju fotelju i pratite prenos na kanalu Sport Kluba, koji se pobrinuo da sve relevantne informacije, uz odličan komentar, učine Novakov meč još atraktivnijim.

Takođe, svi SBB korisnici imaju poseban doživljaj gledanja najuglednijeg teniskog turnira na Sport Klubu koji je dostupan u sklopu EON paketa i na kome će se jedno od najelitnijih sportskih takmičenja ovog puta prenositi u 4K rezoluciji. Ovo je važno za ljubitelje sporta i tenisa, koji će svakako imati posebno iskustvo slike i realističan doživaljaj praćenja, a uz jasnoću i preciznost koju donosi rezolucija s četiri hiljade piksela.

Za još bolji sportski doživljaj, EON platforma vam omogućava da uz Sports Mode na svim uređajima uživo pratite statistiku mečeva.

Sve ovo, svakako, vredi isprobati, a za ostalo, pobrinuće se Novak, koji nas je, tradicionalno, navikao na pobede.

Podsetimo, isto uživanje uz SBB i Sport klub možete da očekujete i u duelu protiv Huberta Hurkača u četvrtom kolu Vimbldona.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA