≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato kada će Natalija Stevanović i Laslo Đere na teren šestog dana Vimbldona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naši predstavnici na istom terenu

  • 0
Natalija Stevanović Foto: Telegraf.rs

Čelnici Vimbldona objavili su raspored za šesti dan turnira, a ono što nas najviše zanima su dueli dva srpska predstavnika.

Natalija Stevanović će dan nakon pobede protiv Tamare Korpač izaći na teren 2 od 12 časova, a njena rivalka biće Petra Kvitova.

Već je naša teniserka izbacila jednu Čehinju Barboru Krejčikovu na startu turnira, ali nema sumnje da je sada očekuje još teži posao. Sudeći prema prikazanom do sada sve je moguće i Natalija se sigurno neće predati unapred.

Odmah iza nje na istom terenu program srpskih tenisera upotpuniće Laslo Đere, koji če takođe imati jako težak posao protiv Stefanosa Cicipasa. Ono što može biti prava šansa za našeg predstavnika je umor Grka, koji je svoj meč okončao u petak u večernjim časovima.

Laslo je od početka Vimbldona porazio dva sjajna američka servera Makisima Kresija i Bena Šeltona, pa pun samopouzdanja čeka svoj okršaj sa Cicipasom. Uz to, Đere je rivala dva puta ozbiljno namučio u njihovim međusobnim duelima, pa bi sada mogao da ode i korak

(Telegraf.rs)

Video: Đokovići u neviđenom izdanju: Jelena upala u nevolju, Novak "umirao" od smeha, pa priskočio u pomoć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA