Vreme čitanja: oko 1 min.

Beži kišo s prozora: Da li će Natalija Stevanović i Laslo Đere moći da igraju danas na Vimbldonu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vremenska prognoza ne obećava kada je subota u pitanju na Otvorenom prvenstvu Engleske

  • 0
Laslo Đere, Natalija Stevanović Foto: Miloš Bećagović

I dok se u Srbiji danas očekuje pretežno sunčan dan sa temperaturama prigodnim ovom periodu godine, u Londonu gde se održava Vimbldon organizatori će ponovo imati problema sa vremenskim prilikama i neprilikama, koje prete da naprave nova tumbanja kada je u pitanju raspored današnjeg programa.

Naravno, problema će biti daleko manje, jer je na programu i manje mečeva, a oni najvažniji igraju se na Centralnom i na Terenu br. 1. Međutim, problem je taj što srpska teniserka Natalija Stevanović, baš kao i Laslo Đere nisu bili te sreće da završe na nekom od tih terena.

Oboje su planirani za Teren br. 2, što je i dalje sjajno, jer će ih gledati ogroman broj navijača, ali problem definitivno predstavljaju vremenske prilike. U Londonu jeste osvanulo sunčano jutro, ali se vrlo brzo očekuje da se vreme drastično pogorša.

Prema prognozi BBC-ja, već od 10.00 časova po lokalnom vremenu, odnosno sat vremena pre zvaničnog početka programa, šansa za kišu i pljuskove sa grmljavinom raste na 40%, a najveća će biti oko podneva kada postoji 67% šanse za padavine.

Vimbldon Foto: Telegraf

Dobre vesti su da će padavine danas biti samo prolazne, pošto se uveče očekuje razvedravanje i već od 18.00 časova kiše ne bi trebalo da bude. To faktički znači da bi Natalija sigurno svoj meč završila danas, a nadamo se da će i Laslo Đere uspeti da kompletira svoj.

Uostalom, nadamo se da i prognozeri nekada umeju da pogreše, te da će pljuskovi i grmljavina zaobići vimbldonski kompleks ove subote i da ćemo moći da uživamo u tenisu tokom celog dana.

(Telegraf.rs)

Video: Preslatki snimak Nedovića koji u krilu drži ćerkicu i iz sveg srca navija za Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA