≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković pričao o čoveku koji mu je jako bitan: "Želeo sam da se pridruži timu, znamo se 15 godina..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako gaže srpski as, Španac nije samo sparing partner, već i veliki njegov prijatelj

  • 0
Novak Đoković Foto: Telegraf

Novak Đoković je nakon prolaska u četvrto kolo Vimbldona približio srpskoj javnosti saradnju sa Karlosom Gomezom Ererom, svojim sparing partnerom koji je konstantno uz njega i pomaže mu u svim velikim uspesima.

Gomez Erera je neizostavni član tima, na svakom je treningu i pomaže Novaku da se fizički i analitički sprema za nove zadatke.

Kako gaže srpski as, Španac nije samo sparing partner, već i veliki njegov prijatelj.

- Osim što je sparing partner on je i prijatelj dugi niz godina, najbolji je prijatelj mog srednjeg brata Marka i takođe jedan od mojih boljih prijatelja, znam ga dugi niz godina, 15 godina se znamo zapravo, još dok sam igrao turnir u Madridu u dvorani. To su neke prve godine kada smo se upoznali i kada smo krenuli da se družimo. Igrao je dosta turnira sa Markom i postao je član naše familije, jako blizak čovek nama. Mnogo smo puta trenirali zajedno kada je bio aktivni igrač, prošle godine je odlučio da se povuče, razgovarali smo, a ja sam poželeo da se pridruži timu, svi su se složili. Osim što je sparing partner i asistent prvog trenera, on je neko ko je jako dobro organizovan i pomaže i u logističkom i analitičkom smislu našem timu - kazao je Đoković.

Nole je savladao Stena Vavrinku u tri seta i zakazao duel sa Hubertom Hurkačom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA