≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak pričao o Stefanu, za ovu osobinu Goran Ivanišević tvrdi da je Đoković junior nasledio od oca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan lep lob je prošao, učenik je prevario profesora i to je izazvalo divljenje oca

  • 0
Stefan Đoković Foto: Telegraf

Novak Đoković je svakog dana na trenažnim terenima Vimbldona, i u danu kada igra, ali i u danu kada pauzira, a u skoro svakom slučaju uz njega je njegov sin Stefan koji veoma lepo napreduje i postaje neizostavni deo tima.

Pre meča sa Stenom Vavrinkom, u dnevnim terminima, Novak je odradio trening, a pred sami kraj mu se preko puta mreže nacrtao Stefan sa kojim je odigrao nekoliko poštenih poena uz mentorske savete.

Jedan lep lob je prošao, učenik je prevario profesora i to je izazvalo divljenje oca.

- Goran se uvek šali da nam je to u krvi i da je Stefan to nasledio, kako neko izađe na mrežu ide lob u 99% slučajeva. Stefan je danas mene navukao sa drop šotom i onda me je lobovao. Šta da kažem... Zaista je ogromno zadovoljstvo što imam mogućnost da sa svojim sinom igram tenis. Sve ostalo je suvišno, samo taj osećaj da sport kojem sam posvetio ceo život moj sin igra i voli i želi da igra. Kad smo zajedno na terenu, nema lepšeg osećaja - zaključio je Novak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA