Vreme čitanja: oko 1 min.

Dimitrova pitali o finalu sa Đokovićem, a njegov odgovor je hit: Teško da ću ja doći do tamo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bugarin je poručio da nema šanse da neko zaustavi Novakovo postavljanje rekorda dokle god bude aktivno igrao tenis

  • 0
Grigor Dimitrov Foto: Tanjug/AP

Grigor Dimitrov blista na ovogodišnjem Vimbldonu, igrama podseća na svoje najslavnije dane i stigao je do osmine finala usput izbacivši Frensisa Tijafoa, koji je u Top10 na ATP listi.

Mnogi se nadaju da bi bugarski teniser mogao da stigne daleko na "Ol Ingland Klabu", pa neki čak pominju i finale. Zato su mu sa makedonskog portala "Maxfax" postavili pitanje da li bi moglo da se dogodi da se bori za pehar s Novakom Đokovićem za 7 dana?!

- Teško da ću doći do tamo, ali bi bilo fantastično. Osećam da sam u tom trenutku karijere kada želim da pokažem najbolje lice i da uradim nešto veliko. Samopouzdanje mi raste konstantno kada se dobro pripremim za turnir, a za ovaj Vimbldon sam se dobro pripremio - iskren je bio Dimitrov.

Poznato je da su on i Đoković veliki prijatelji i da se često druže van terena.

- U svakom momentu piše istoriju svakim pokretom i novim rezultatima, nema šanse da neko to zaustavi dok god se aktivno bavi tenisom. On je primer svima, ne samo zbog igre, već kao sam on. Kako kontroliše osećanja i emocije u bitnim momentima. Uprkos tome šta je sve napravio u tenisu, nastavlja da se trudi da bude sve bolji i bolji - rekao je Dimitrov o Srbinu.

(Telegaf.rs)

Video: Stefan Đoković udara loptu kao tata: Predivan snimak treninga Noletovog sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA