≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković posebno vežbao jednu stvar za nastavak meča sa Hurkačem: Snimali ga telefonom, pa analizirao video

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duel Đokovića i Hurkača nastavlja se posle meča Ribakine i Hadad Maje na Centralnom terenu

  • 0
Novak Đoković Foto: Telegraf

Novak Đoković je trenirao neposredno pred nastavak meča protiv Huberta Hurkača, gde je posebno obratio pažnju na jedan segment svoje igre.

Naime, Novak je trenirao sa svojim timom, a sparingovao je sa Karlosom Gomezom Ererom, koji je servirao, a Novak vežbao ritern.

Na taj segment igre se Novak posebno osvrnuo, jer je Hurkač izuzetno servirao u prva dva seta koja su završena u tajbrejku.

Novak često nije uspevao da vrati servis Poljaka, koji je servirao i prave bombe, pa je oborio i ovogodišnji rekord Vimbldona sa servisom brzone od 243 km/h.

Sada ga je i kondicioni trener Marko Paniki snimao, a Novak bi posle riterna prilazio i zajedno sa svojim timom analizirao taj udarac.

Pogledajte i kako je sve izgledalo:

Interesantno je i da je baš u momentima kada je Novak imao trening pored njega prošao njegov najveći rival trenutno, prvi reket sveta Karlos Alkaraz, koji je pogledao u pravcu terena gde je bio Novak Đoković.

Meč Đokovića i Hurkača nastavlja se nakon duela između Elene Ribakine i Beatris Hadad Maje, koje su započele duel na Centralnom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA