Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac Karlosa Alkaraza snimao trening Đokovića, a Novak kaže: "Ponekad bih voleo..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sasvim jasno sa strane srpskog tenisera

  • 0
Novak Đoković Foto: Telegraf

Od prisutnih se na trenažnom centru Vimbldona moglo se pouzdano čuti daje otac Karlosa Alkaraza, Karlos senior, u više navrata slikao i snimao trening Novaka Đokovića koji je trenirao upravo na terenu do njegovog sina.

Ne samo zbog tog slučaja, ali Novak tvrdi da bi voleo da ima više privatnosti kada su trenažne sesije u pitanju, jer se tu sprema uvek za narednog protivnika i da ne bi želeo da odaje toliko detalja ostalim pretedentima na ovom Grend slemu.

- To je situacija takva, okolnosti su takve da na treninzima nemamo privatnost, iako ponekad bih voleo da imam više privatnosti. Onda to daje više mogućnosti da isprobam neke stvari, da komuniciram jasnije sa svojim timom. Činjenica jeste da nisi potpunosti opušten na treningu. Znaš da su tu tvoji rivali, znaš da svi gledaju preko ramena šta se događa, na čemu radiš. Svaki udarac se meri, procenjuje i ocenjuje - naveo je Đoković, a onda dodao:

- To kroz neku analizu sutra utiče na eventualni susret sa Alkarazom ili bilo kim. Koncentracija je potrebna. Za mene je trening kao meč. Taj intenzitet unosim i na trening. Ponekad atmosfera je ležernija ako se bolje osećam, napetija ako se loše osećam. Suština je ta da svojim rivalima ne želiš da odaješ utisak da ti je slabo, da si nervozan, da ne ide. Činjenica jeste da smo svi veoma usredsređen - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA