≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralj Vimbldona, a Centralni teren je njegov gvozdeni presto: BBC fotkom objasnio Novakovu nepobedivost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponekad i srpska javnost preteruje u tome da najbolji teniser u istoriji nije dovoljno poštovan

  • 7
Novak Đoković, Hubert Hurkač, VImbldon Foto: AP/Tanjug

Često se govori o tome da zapadni mediji i javnost ne cene dovoljno Novaka Đokovića i njegove uspehe, te u srpskoj javnosti često previre priča da ga nipodaštavaju i omalovažavaju, ali nije uvek tako, ili je makar takva slika počela da se menja sad kad je najtrofejniji igrač na Grend slemovima.

Srpski teniser gura napred i na ovogodišnjem Vimbldonu, gde je jučerašnjim trijumfom nad Hurkačem nastavio svoj niz nepobedivosti, kako na "Ol Ingland Klabu", tako i na Centralnom terenu.

Branilac titule je vezao 43 uzastopne pobede na Centralnom terenu, na kome je poslednji put poražen pre tačno 10 godina i 4 dana.

Uz to, srpski teniser ima vezanih trenutno 32 uzastopne pobede i 4 uzastopno osvojena trofeja na londonskoj travi. Dakle, jednom rečju, nepobediv.

Upravo zbog toga su sa Javnog servisa Velike Britanije, čuvenog Bi-Bi-Si-ja, napravili montažu srpskog tenisera kako sedi na čuvenom "gvozdenom prestolu" iz kultnih serija "Igra prestola" i "Kuća zmaja".

Uz to su napisali: "Vladajući kralj Centralnog terena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA