≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Među prvima je pomogla Ukrajini": Svitolina se emotivno obratila Igi, pa otkrila da će popiti jedno pivo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije zaboravila Elina pomoć koju je najbolja teniserka sveta uputila njenoj zemlji rođenja

  • 3
Iga Švjontek, Elina Svitolina, Vimbldon 2023 Foto: Daniel LEAL / AFP / Profimedia

Samo 15 minuta pre početka meča Novaka Đokovića i Andreja Rubljova videli smo i najveće iznenađenje do sada na Vimbldonu, pošto je ukrajinska teniserka Elina Svitolina savladala Igu Švjontek, trenutno najbolju na planeti.

Mnogo je emocija obuzelo samu Svitolinu posle meča, uzimajući u obzir da se tenisu vratila posle porodiljskog odsustva, a pre samo devet meseci, što njen uspeh čini još neverovatniji.

- Da, zaista ne znam šta se dešava sa mnom u glavi, ali je ovo neverovatno. Srećna sam što sam dobila šansu da igram ovde opet, igrala sam odličan meč sa Igom u sjajnom atmosferi, divno iskustvo za mene. Nije bilo lako danas igrati protiv nje, ona je broj jedan, a ovaj meč danas je bio izuzetan.

Onda se emotivno obratila Švjontekovoj, jer je Poljakinja među prvima pomogla Ukrajini i njenom narodu kada je izbio sukob na samom početku.

- Iga nije samo veliki šampion, nego i neverovatna osoba, jedna je od prvih koja je pomogla Ukrajini i pružila pomoć mojoj zemlji. Nije lako igrati protiv nekvog takvog sa kim deliš toliko lepih momenata. Nije bilo lako, ali na kraju sam ponosna na sebe što sam uradila. Hvala svima što su navijali za mene, zaista ste bili neverovatni.

A šta će polufinalistkinja Vimbldona raditi do četvrtka?

- Prvo ću da popijem pivo verovatno. Znate, samo ću da uživam sa svojim timom. Na početku turnira da mi je neko rekao da ću biti u polufinalu rekao bih mu da je lud. Tako da ću samo da uživam, oporavljaću se uz masažu, malo ću se regrupisati, uzeti vremena i očekujem da sve bude kako treba. Nadam se da ću biti spremna za meč.

(Telegraf.rs)

Video: Nole spreman za nastavak meča protiv Hurkača: Zagrevanje Đokovića koje nas vraća u detinjstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    11. jul 2023 | 18:38

    što mi milo što ova dobi ovu poljsku kalašturu što nosi bedž na kačketu u boji ukrajinske zastave,došla joj glave prijateljica ukrajinka.

  • Vu

    11. jul 2023 | 19:23

    Za najviše pet godina kad Poljska uzme dio Ukraine neće se ni rukovati.

  • Fgfg

    11. jul 2023 | 19:21

    Toliko voli ukrainu da jede jagode u sred londona dok sirotinja ratuje u rovovima, foliranti belosvetski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA