Vreme čitanja: oko 1 min.

Rubljov dobio provokativno pitanje posle poraza od Novaka: "Deluje kao da ti je krivo što dolaziš iz Rusije?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruski teniser je odgovorio smireno na opasku jednog od novinara

  • 14
Andrej Rubljov Foto: Youtube / Printscreen / The Tennis Channel

Nije uspeo Andrej Rubljov da napravi senzaciju i porazi našeg Novaka Đokovića u četvrtfinalu Vimbldona. Srpski teniser se posle preokreta izborio za pobedu u četiri seta i sada je ispred njega Janik Siner iz Italije na putu ka velikom finalu i borbi za trofej.

Nahvalio je Rubljov na konferenciji našeg najboljeg tenisera, ali na kraju je jedan od novinara rešio da mu uputi i jedno posve provokativno pitanje, koje nije izbacilo iz takta Andreja.

Naime, jedan od novinara konstatovao je kako je Rubljov pričao o svojoj rodnoj zemlji, a onda rekao Andreju da mu "deluje da mu je krivo što dolazi Rusije".

- Ne. Mislim, ne znam šta da kažem. Dao sam toliko izjava. Mislim da je moj stav veoma jasan. Nije mi krivo. Situacija je prosto strašna. Naravno, ne želite to nikome. Želite da se ove strašne stvari završe što je pre moguće i da ljudi širom sveta imaju šansu da imaju dobar život - bio je odgovor Rubljova na ovo pitanje.

Inače, ovo je bio prvi put da Andrej Rubljov igra na Vimbldonu posle jednogodišnje pauze zbog suspenzije koja je bila prisutna na Otvorenom prvenstvu Engleske pre godinu dana.

(Telegraf.rs)

Video: Nole spreman za nastavak meča protiv Hurkača: Zagrevanje Đokovića koje nas vraća u detinjstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    12. jul 2023 | 02:53

    Reci: "Ne, ponosan sam na zemlju iz koje dolazim, na zemlju jednog Dostojevskog, jednog Mendeljejeva, jednog Čajkovskog, jednog Andreja Rubljova," I tu završiš sa takvim pitanjima.

  • Pirko

    12. jul 2023 | 07:13

    A kada su britanci bili ljudi? Teško da se ko seti.

  • Nina

    11. jul 2023 | 23:17

    E glupih pitanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA