≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Španci optužili Telegraf da laže da je Alkarazov otac snimao Novaka, a onda je on sam priznao da je to istina

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skandal na Vimbldonu

  • 8
Karlitos Alkaraz, Karlos Alkaraz Foto: Tanjug / AP

Veliki skandal potresa Vimbldon! Španski medij optužio je Telegraf da je plasirao lažnu informaciju za to da je otac Karlosa Alkaraza, Karlos Senior, snimao treninge Novaka Đokovića, a na osnovu pitanja koje je postavio naš reporter Miloš Bećagović ranije našem asu, tokom konferencije mladog španskog tenisera posle meča sa Holgerom Runeom, ispostavilo se da je to apsolutna istina!

Portal Punto de Break je "izvrnuo" pitanje našeg reportera i izvukao ga iz konteksta, naglasivši da je lažna konstatacija da je Alkarazov otac posmatrao trening Đokovića, što je prokomentarisao i sam srpski as.

- To je situacija takva, okolnosti su takve da na treninzima nemamo privatnost, iako ponekad bih voleo da imam više privatnosti. Onda to daje više mogućnosti da isprobam neke stvari, da komuniciram jasnije sa svojim timom. Činjenica jeste da nisi potpunosti opušten na treningu. Znaš da su tu tvoji rivali, znaš da svi gledaju preko ramena šta se događa, na čemu radiš. Svaki udarac se meri, procenjuje i ocenjuje - rekao je tada kao odgovor naš teniser.

Ovaj španski portal je uz to otpužio još jedan srpski portal za prenošenje "lažnih" informacija, da bi danas Karlos Alkaraz na pitanje da li je svestan da mu je otac pratio i snimao Novakov trening ovaj odgovorio.

- O, verovatno je tačno. Moj otac je veliki ljubitelj tenisa. Ne gleda samo moje mečeve. Mislim da dođe u 11 ujutru u kompleks i ode u 22 uveče. Gleda mečeve, treninge. I to što ima priliku da uživo gleda Novaka. Verovatno je istina da je snimao njegove treninge - rekao je Alkaraz, koji smatra da to neće doneti prednost u međusobnim duelima.

Time se potvrdilo da je Karlos Senior zaista jeste "špijunirao", jer Španac kaže da je toliko puta gledao Novaka i da ima toliko snimaka, ali da zna šta da očekuje u svakom momentu.

- Svakako imam mnogo video snimaka Đokovića na svim mogućim platformama. Ovo neće biti nikakva prednost - rekao je Alkaraz.

(Telegraf.rs)

Video: Nole spreman za nastavak meča protiv Hurkača: Zagrevanje Đokovića koje nas vraća u detinjstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogat

    12. jul 2023 | 22:24

    SPANCI KO SPANCI....PREVARANTI NAJGORE VRSTE

  • Mats Vilander

    12. jul 2023 | 22:46

    E,pa to im samo i ostaje: mogu lepo da se slikaju 😎🤓 Počistiće Nole mališu kao ništa,ako mali preživi Medvedeva 🤗🤭🤭🤫🤫

  • Maja

    12. jul 2023 | 22:43

    Koji blam, dobro da je mladi Karlos priznao!! Španske novine nemaju pametnijeg posla😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA