Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak uzeo mikrofon na Vimbldonu, Jelena se "požalila" na Instagramu: "Nama je ovako svakog dana"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo je Đoković pokazao da je maksimalno opušten pred polufinale sa Sinerom

  • 0

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković polako, ali sigurno se sprema sa meč sa Janikom Sinerom u polufinalu Vimbldona, a danas je na terenima Ol Ingland Kluba obavio trening sa svojim timom koji je predvođen Goranom Ivaniševićem i Miljanom Amanovićem.

Srbin je još jednom pokazao i da se odlično zabavlja i da je potpuno opušten za meč sa Italijanom. Dok su se vraćali sa udaljenog dela kompleksa u kediju, Đoković je uočio mikrofon koji je odmah "prigrabio".

To se nije dopalo njegovoj supruzi Jeleni, koja se tako pratiocima "požalila" na Instagramu okačivši najboljeg srpskog tenisera kako pravi atmosferu, dok ih je prevozio jedan mladi Englez.

Okrenuo se kondicioni trener Marko Paniki ka Jeleni i samo joj je poručio jednu stvar.

- Jelena, ovako je svaki dan - izjavio je Paniki i nagovestio da ovo nije ništa novo, a upravo je to kao komentar videa stavila supruga najboljeg tenisera na svetu.

Đoković je ispuštao zvukove kao da se trka sa nekim, vikao je "idemo, idemo", a momak koji vozi kedi ga je samo u jednom momentu upitao da li igra danas.

- Očigledno da ne, ne bih bio ovako opušten - rekao je Đoković.

Na kraju je vozač rekao "Novače, moraš da nam obećaš...", ali je supruga Jelena baš u ovom momentu prekinula snimak, pa ostaje misterija šta je to Đoković zapravo obećao.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku na početku vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Nole spreman za nastavak meča protiv Hurkača: Zagrevanje Đokovića koje nas vraća u detinjstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA