Vreme čitanja: oko 1 min.

Muž želeo da prkosi ženi zbog Novaka Đokovića, pa od ćerke dobio opasku: Pogledajte hit odgovor devojčice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pa, ovo je hit!

  • 6
Novak Đoković Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se na dva koraka od ispisivanja novih stranica istorije. On će protiv Janika Sinera igrati meč polufinala s početkom od 14 časova i 30 minuta na Centralnom terenu Vimbldona, gde će juriti i svoje novo finale.

Meč Srbina i Italijana otvara program Vimbldona, a sve oči su uprte upravo u Đokovića, koji bi mogao da dođe do svog 24. Grend slem trofeja, čime bi postao neprikosnoven u svetu tenisa.

Već je i od ranije mnogima jasno i vidljivo da je Novak primer, inspiracija, ali i idol dobrom delu populacije na Zemlji. Nebitno da li se radilo o mlađima poput dece ili pak starija, teško je pronaći osobu koja ima nešto protiv Đokovića, ako izuzmemo njegove protivnike.

Jedna simpatična priča je osvanula i na društvenoj mreži Tviter, gde je korisnica pod imenom "Tenis Punet" ispričala jednu zanimljivost.

Ona je podelila na ovoj društvenoj mreži sliku kalendara na kom je Novak Đoković, a koju je njen muž želeo da iz prkosa promeni.

- Moj muž je napisao "Volim Alkaraza" na kalendaru, da proveri da li ću ja to primetiti. Ipak, moja ćerka je to videla pre mene, pa je ostavila i još bolji odgovor - napisala je korisnica uz prilog slike, gde se vidi kako je devojčica pokazala koliko je Đoković iznad konkurencije.

(Telegraf.rs)

Video: Novak uzeo mikrofon i ludo se zabavio: Jelena se "požalila" na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA