Vreme čitanja: oko 1 min.

"Novak ne dobija zasluge koje zaslužuje, očarana sam njim": Velike reči Azarenke o Đokoviću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona smatra da publika ne reaguje dovoljno dobro na sve uspehe koje Đoković ostvaruje

  • 2
Viktorija Azarenka, Novak Đoković Foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

Još ranije je beloruska teniserka, Viktorija Azarenka imala lepe reči o Novaku Đokoviću, tako da ne čudi što je u najnovijem intervjuu još jednom pohvalno govorila o našem najboljem teniseru.

U emisiji "Up Front" govorila je o tome kako ona vidi Veliku trojku muškog tenisa koju čine Rafael Nadal i Rodžer Federer zajedno sa Novakom. Srpskog tenisera je posebno izdvojila.

- Mislim da na muškom turu Novak ne dobija zasluge koje zaslužuje. Rodžer i sva ta njegova elegancija. Neverovatan je, mislim da je on najtalentovaniji iz Velike trojke. Rafa je borac, ima veliko srce. Novakov um? Ja mislim da to nema nijedan drugi sportista. Zaista sam očarana njim - rekla je Azarenka.

A onda je beloruska teniserka pogodila u sam centar.

- Njegova radna etika i disciplina su veoma istočnoevropske. On je toliko puta bio prikazan kao negativac. Postoje dvostruki aršini. Morao je da uradi mnogo više od Rodžera i Rafe da bi održao dobar imidž. Uvek se penje uzbrdo. Kada je bio mlađi, trudio se da bude simpatičan, sada je prestao da brine o tome - dodala je beloruska teniserka.

(Telegraf.rs)

Video: Novak uzeo mikrofon i ludo se zabavio: Jelena se "požalila" na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    14. jul 2023 | 11:31

    Ali uopšte te ocene i zaključke da se kao Nole trudio ili trudi da bude simpatičan isl. su potpuno debilne, što je sada i mehanički ponovila i Beloruskinja. Da li je moguće da ne mogu da shvate da je čovek prosto takav, da se po srspki rečeno zajeb..a kad god može, a ne može stalno, i svuda jer primarni cilj je porušiti sve moguće rekorde. Ako Zapad zaista ne vidi jednu posebnu iskrenost, dobrotu i harizmu kod Novaka, to je samo još jedna potvrda koliko je to devijantan i degeneričan svet. Oni nisu u stanju da prepoznaju dobro, zbog svojih degeneričnih predrasuda i čistokrvne mržnje kojom su zatrovani. Trpaju tog Federera na sam vrh i sve su radili i podredili da on bude na tom vrhu, a on po svim najvažnijm paramterima kad je tenis u pitanju je na trećem mestu.? Mastersi, Grend slemovi, broj završnih mastersa, broj nedelja na ATP listi, međusobni skor sa Nadalom i Novakom, broj sezona koji je završen na prvom mestu. U svemu je treći ili eventualno drugi.? Pri otme završio je karijeru, a Novak još uvek igra odlično, Nadal još uvek zvanično nije završio karijeru i sigurno će pokušati da se vrati i odigra bar još jednu sezonu...

  • y

    14. jul 2023 | 10:27

    Ne raduju se oni našoj sreći. Samo se raduju svojoj sreći a tuđoj ne sreći.🍀Nole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA