≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubav među Đokovićima nikad nije bila upitna: Pogledajte prisan zagrljaj Srđana i Jelene na Vimbldonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepe scene na Centralnom terenu

  • 5
Dijana Đoković, Srđan Đoković, Jelena Đoković Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Novak Đoković je započeo svoj pohod na novo Grend slem finale, ali i eventualni novi trofej kojim će poboljšati svoj status najboljeg u istoriji. Njegov rival u polufinalu je Janik Siner, a srpskom teniseru ide i više nego dobro.

Ono što je još zanimljivo i što sigurno Novaku znači, jeste i podrška sa tribina, pošto su po prvi put ove godine na terenima Vimbldona viđena celokupna porodica srpskog tenisera. Odnosno, nisu mu tu sin i ćerka, Stefan i Tara, ali su pridošli njegovi roditelji - Srđan i Dijana.

Njih je dočekala u loži Jelena, koja se prisno pozdravila sa svojim svekrom i svekrvom, dok su objketivi kamere uhvatili trenutak kada je u zagrljaju sa Srkijem, s kojim je nedavno slavila i u Parizu trofej osvojen na Rolan Garosu.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Deca opet pokazala koliko im Nole znači: Đokoviću pred polufinale Vimbldona stigla najveća podrška

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    14. jul 2023 | 15:16

    Svekrva je gleda ko zmija zabu🤣

  • Ilijenadin

    14. jul 2023 | 20:59

    Šta je tu čudno? Jelena je majka njihovih unučića i žena njihovog sina i sasvim je normalno da je prihvataju kao svoju, mogućno čak i kao ćerku. Moja pok. mama na pr. je uvek više "držala stranu" mojoj ženi, nego meni što mi nikad nije smetalo već mi je bilo drago što su one prisne. Naravno, niko tu ništa nije zloupotrebljavaju i uvek je međusobno postojalo iskreno poštovanje. Moja žena dan-danas često pominje moju pok. majku, kako je od nje naučila puno lepih stvari i tsl. To je uslovno rečeno "šira porodica" i treba negovati harmonične odnose...

  • Lejla

    16. jul 2023 | 23:13

    Svekrva je ne miriše, vidi se . Na današnjem meču vidi se da nije ni sela do nje . Mnogo nervozna žena. A svekar je grli i gleda u teren .... Nisu čista posla ...Mislim da Jelena kao Novakova izabranica zaslužuje više poštovanja .. Negde sam čak videla da je izjavila da "Nije očekivala da će je Novak oženiti" pa ako je to stvarno tačno jako je ružno sa njene strane . Jelena samo ignor . Gledaj tebe i Novaka , i ne treba niko da dozvoljava da se iko meša u ishranu, navike i td ... Neka svako gleda svoja posla . Previše pljuvačine po Jeleni a ona je Noletova supruga i to ima zvanje i značenje i mora se poštovati . Deca su pored babe i dede pa ne bih rekla da je Jelena "loša" . Ona je jako inteligentna žena . Vole se deca , to je najbitnije. Hejteri uvek njoj nešto zamere. Meni je ona divna. Prirodna , slatka . A sve smo mi žene zeznute , pa i muškarci, ali to ne znači da nema ljubavi ,poverenja i poštovanja . Ona se ovde ponela damski . Odavno se zna da se baš "ne mirišu" ali sve za porodicu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA