≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobio lekciju od Jokića, svađao se sa Jovićem jer Novak nije "GOAT": Džimi Batler vatreno navija za Alkaraza

Vreme čitanja: oko 1 min.

Batler je veliki ljubitlej tenisa

  • 2
Džimi batler Printscreen: Instagram/jimmybutler

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastaju se  ove nedelje od 15 sati u velikom finalu Vimbldona, a ono što je sigurno, Španac će imati veliku podršku u superstaru Majamija, Džimiju batleru. 

Naime, batler je poznat kao veliki ljubitelj tenisa. As Majamija pratio je i Novaka na nekim turnirima, ali, trenutno sva njegova podrška ide za Karlitosa.

Baš iz tog razloga, batler nije hteo ni da čuje o "GOAT" priči kada je Nole osvojio Rolan Garos. Kako je Novak osvojisvoj 23. Grend slema, jasno je da su brojke na njegovoj strani. Ali, to nije bilo dovoljno Batleru koji je ušao u žestoku raspravu sa srpskim košarkašem Nikolom Jovićem. Tako, na snimku koji je objavljen tokom NBA finala sa Denverom vidi se polemika dvojice košarkaša.

Tokom ovog Vimbldona, batler je i javno objavio snimak iz Kine gde prati meč i slavi pobedu Alkaraza protiv Medvedeva i njegov plasman u veliko finale.

(Telegfraf.rs)

Video: Stajao i naizgled bio miran, ali u njemu je kuvalo: Pogledajte kako je Jokić gledao trku svog konja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA