≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak ugledao Stefana na tribinama tokom govora, a onda se slomio i više nije mogao da zadrži suze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dirljiv momenat na kraju finala Vimbldona

  • 23
Novak Đoković Printskrin: Twitter.com

Novak Đoković je poražen od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona posle epske borbe u pet setova i tako je okončana njegova nestvarna serija bez poraza na Centralnom terenu posle 10 godina!

Nakon poraza, Novak je pokazao da je veliki šampion u govoru na ceremoniji i čestitao je iskreno Špancu na osvajanju prvog Vimbldona i drugog Grend slema u istoriji.

- Nije dobro za mene, ali čestitam Alkarazu, kada je servirao za pobedu odigrao je neke neverovatne udarce, to je bilo zaista sjajno, svaka čast.

- Mislio sam da ću imati problema sa tobom na šljaci i na betonu, ne na travi, ali i to se promenilo. Čestitke kako si se prilagodio na ovu podlogu, igrao si malo utakmica na travi - rekao je Novak, pa se osvrnuo na sebe, svoju igru i rezultate ove godine.

- Što se mene tiče, ne volite da izgubite meč na ovakvom nivou, ali kada se sve emocije stišaju, moram da budem zahvalan, jer sam mnogo titula i tesnih mečeva dobijao, kada se setimo finala 2019. protiv Rodžera, kada sam spašavao dve meč lopte, možda je neko finale trebalo da izgubim, sada se to malo izjednačio.

- Biću možda sutra zadovoljan zbog svih rezultata ove godine, danas ne baš. Teško je progutati ovakav poraz, kada sam bio tako blizu, ali ovo su momenti za koje igramo i treniramo, blagosloven sam što sam odigrao mnoge velike mečeve, ali izgubio sam od boljeg igrača, idemo dalje još jače.

Na kraju je upitan o porodici i Goranu Ivaniševiću, a onda Novak više nije mogao da zadrži suze kada je ugledao svog sina, koji nije bio utučen. Emocije su proradile.

- Drago mi je da je moj sin i dalje tu i da se i dalje smeje. Volim vas, hvala što me podržavaš - završio je Novak u suzama kada je ugledao svog sina.

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Đoković udara loptu kao tata: Predivan snimak treninga Noletovog sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    16. jul 2023 | 20:33

    Blagosloven bio Novace! Mnogo radosti si ti pruzio nama Srbima.Uzivaj uz svoju porodicu.Dace Bog da sin krene tvojim stopama! Ziveo!

  • ZA

    16. jul 2023 | 20:25

    Plače i cela Srbija.

  • Neša

    16. jul 2023 | 20:52

    "Novak je konačno pao.." naslov je jednog "naseg " portala . Epa Novače , ti si postigao za 36 god vise nego što će napraviti svi čitaoci tog portala , a tvoj Stefan će to znati da ceni .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA