≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo bio ključni poen zbog kog je Đoković izgubio?! To je bila njegova "meč lopta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan udarac koji je rešio ceo meč

  • 10
Novak Đoković Printskrin: ESPN 2

Novak Đoković je doživeo poraz u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza i ostao bez pete uzastopne titule na travnatom Grend slemu.

Svi koji su gledali meč su mogli da primete da je srpski teniser, nesvojstveno njemu, napravio neke greške i takoreći "poklonio" poene u bitnim momentima sjajnom Špancu.

Čini se da je ključnu priliku za pobedu propustio na početku petog seta, dok je Alkaraz još bio uzdrman od gubitka prethodnog seta i bio i dalje nesiguran na svojim servis gemovima, a Novak bio u naletu.

Bila je brejk lopta za srpskog tenisera pri rezultatu 2:2 u gemovima, tekao je poen "na vodenicu" srpskog tenisera, Španac je delovao izgubljen i jedva je vratio jednu lopticu kao balon i koja je možda čak išla u aut.

Ali Đoković tada pravi kobnu grešku i odlučuje da hvata takozvani drajv volej, ali to čini loše i loptica završava u mreži.

To kao da je preokrenulo situaciju na terenu u korist Alkaraza koji je uspeo da odbrani taj gem na svoj servis i već u narednom da napravi brejk koji mu je doneo pobedu u petom setu.

(Telegraf.rs)

Video: Nole spreman za nastavak meča protiv Hurkača: Zagrevanje Đokovića koje nas vraća u detinjstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boke

    16. jul 2023 | 20:30

    Realno ovo je promasaj kariere Novaka, al sta je tu je Nole N1 4Ever

  • b

    16. jul 2023 | 20:33

    Da

  • BOBA

    16. jul 2023 | 20:49

    Šteta,u tenisu jedna loptica preokrene meč,da je poentirao imao bi brejk i 2-0 u petom setu i teško bi se Alkaraz vratio,ali i Nole je dosta titula osvajao posle grešaka rivala,to je sport,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA