≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najšmekerskiji potez Đokovića na Vimbldonu: Novak ispunio obećanje koje je dao novinaru na početku turnira

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser jeste poražen, ali je ponovo ispao čovek

  • 13
Novak Đoković, Nebojša Višković Foto: Sport klub

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, nije uspeo da osvoji još jedan Grend slem, još jedan Vimbldon, pošto je u neverovatnom finalu od njega bio bolji Karlos Alkaraz sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4, čime je Španac došao i do drugog velikog trofeja u karijeri sa samo 20 godina.

Đokoviću je teško pao ovaj poraz, pogotovo zbog toga što bi eventualnim peharom mogao da napravi još jedan iskorak u odnosu na konkurenciju u onoj trci za zvanje "GOAT" iliti najbolji ikad.

Međutim, čak i pored poraza i suza koje su obeležile ovo finale, Đoković je pronašao i prostora da po ko zna koji put u svojoj karijeri pokaže veličinu, viteštvo i jednim šmekerskim potezom je oduševio i novinara "SportKluba", poznatog komentatora Nebojšku Viškovića.

Naime, Đoković i Višković su još pred početak turnira imali razgovor, kada je Novak obećao da će ukoliko osvoji Vimbldon svoju trenerku pokloniti novinaru. Turnir nije osvojio, ali je trenerku svakako poklonio, što je i zabeleženo na kamerama.

Ovo je novinara ostalo bez reči, a jedino što mu je potom tražio je zagrljaj, koji je i dobio.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Đoković sa decom poželela Novaku sreću: Pogledajte šta je uradila pred finale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    17. jul 2023 | 09:33

    Najbolji i veliki čovek nas Novak Đoković 💙💙💙

  • MIKO

    17. jul 2023 | 08:31

    ĐOKOVIĆ A kad su videli pri kraju turnira da će Đoković osvojiti VIMBLDON čak su u sudije bili protiv njega peckanjem na *VREME*. Gospodo u takvim mečevima se negleda na sekund-dva, da vas je sramota svim u organizaciji. Da sam ja na Đokovićevom mestu nikad nebi posetio AUSTRALIAN OPEN i VIMBLDON.... Pozdrav svim fanovima *ĐOKOVIĆ* Miko iz Pivnica

  • y

    17. jul 2023 | 09:09

    Ovo je bilo teško finale Nole je imo dosta protivnika od sudija , publike , vjetar a nešto mu nije nišlo od ruke. Biće bolje drugi put 🍀❤️Nole naš dobri. 👑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA