Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski selektor slavio na SP, pa pominjao Đokovića: "Eto, i Novaku je falio poen u finalu Vimbldona, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kroz srpskog tenisera je Tucak najbolje pokazao šta je zapravo sport

  • 0
Ivica Tucak Foto: Tanjug / AP

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske je na maestralan način započela Svetsko prvenstvo u Japanu, pošto je u prvom meču bila bolja od Argentine sa 24:5. Opravdali su epitet favorita, te tako i napravili pripremu za derbi protiv Mađarske.

Hrvati su već u prvoj četvrtini napravili ogromnu prednost (8:2), te je ostatak meča bio više neka vrsta jačeg treninga za moćnije rivala koje nadolaze.

Posle same utakmice, dosta je zanimljiva bila izjava i Ivice Tucaka, selektora reprezentacije Hrvatske, koji je prvo govorio o samom meču protiv "Gaučosa".

- Na utakmicu s Argentinom ne treba previše trošiti reči, sve je išlo onako kako samo i planirali. Raduje me to da smo se "rasplivali" i fokusirali, odrađeno ono što se moralo uraditi. Za zaborav, tek sad počinje ono pravo, igramo protiv jednog od najvećih rivala, a to je Mađarska, jedna od najjačih reprezentaciji sveta i viceprvak sa Evropskog prvenstva u Splitu. No, o tome ko su i šta Mađari u vaterpolu, tu takođe ne treba trošiti reči - rekao je Tucak.

Upitan je potom Tucak i o tom meču protiv Mađara, kada je odlučio da pomene i Novaka Đokovića.

- Kad uradite sve, onda se možete nadati dobrom rezultatu. Mi jesmo uradili sve, ali da li ćemo uspeti, to zavisi od milion faktora. Gledali smo zajedno finale Vimbldona, Đokoviću je nedostajao jedan poen da povede s 2:0 u setovima, ali nije dobio taj poen i onda je izgubio meč. Takav je sport.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Đoković sa decom poželela Novaku sreću: Pogledajte šta je uradila pred finale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA