≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz otkrio šta mu je Nadal poslao u poruci pred finale Vimbldona sa Đokovićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karlitosu je ta poruka očigledno značila

  • 6
Rafael Nadal, Karlos Alkaraz Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz otkrio je da je pre finala Vimbldona protiv Novaka Đokovića dobio poruku od svog sunarodnika Rafela Nadala!

Alkaraza je u nedelju slavio protiv Novaka u pet setova, dok je jedan deo snage za taj meč, prema njegovim rečima, stigao upravo od Rafe.

- Poslao mi je poruku pre finala, poželeo mi sreću i ja to cenim. To što ti neko kao on, idol mog detinjstva, šalje snagu i sreću za najvažniji trenutak u životu je nešto zbog čega treba da se divite - rekao je Alkaraz.

Prvi reket sveta je otkrio i ko mu je sve čestitao posle pobede nad Novakom, ali i koja poruka ga je najviše uzbudila.

- Rafina. Kad god ti Nadal čestita, to posebno uzbuđuje jer je on ipak moj idol. Čestitao mi je i Fernando Alonso ko je takođe neko kom se divim. Vil Smit me je iznenadio čestitkom, zatim moj prijatelj Džimi Batler. Da ne preskočim nekoga, bilo je tu mnogo sportsih legendi i umetnika.

(Telegraf.rs)

Video: Alka(t)raz za Nadala: Mladi Španac srušio kralja šljake

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbbgd

    18. jul 2023 | 10:59

    Neverovatno koliko su svi navijali za njega tj. protiv Novaka. Kraljevska porodica kao sponzor takođe a boga mi i sudija zajedno sa publikom. Novak stvarno nije imao šanse, jednostavno svi su bili protiv njega. Tek sramni komentari novinara iz Engleske, Španije i Crne Gore su šlag na torti. Mogu zato kolektivno da nam p......e

  • Nosmoking

    18. jul 2023 | 12:15

    Cinjenica da je Nole na 3 GS bio u finalu, 2 uzeo….sta reci, malo li je. Ovde je sekunda okrenula sve… Mislim da je fascinantnije to sta radi Novak sa 36 od nastupa Alkaraza! Alkaraz je mlad momak, pun energije, apsolutno fantastican teniser i tu je sve jasno. Ali…pored njega i ostalih mladih lavova da se jos uvek pita Novak u ovim godinama…pa to je pravo cudo!! Idemo Nole, idemo jos, idemoo!!!!

  • Maaa

    18. jul 2023 | 16:39

    Haha mora da si zato dobio sto ti je cackoguz poslao poruku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA