Javio se novi Novakomrzac! Novinar pljuvao Đokovića i njegovu mamu, a sada cvili "Nole, dođi na intervju"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Kakav obrt

Prethodnih dana je srpski teniser Novak Đoković izuzetno "vrela" tema u Velikoj Britaniji, nakon što je odgovorio navijačima koji su ga prozivali tokom meča protiv Holgera Runea, a on im nije ostao dužan, pa su sada reakcije totalno mešovite.

Jedni podržavaju Novaka Đokovića koji je odgovorio publici, drugi kažu da je morao da se ponaša drugačije, a interesanta je bila i njegova reakcija tokom intervjua na BBC-ju, kada je ostavio novinara u čudu i jednostavno napustio taj razgovor.

Ovoga puta u odbranu Novaka Đokovića je stao i poznati "Novakomrzac", Pirs Morgan koji je svojevremeno pljuvao i srpskog tenisera, ali i njegovu mamu zbog određenih izjava.

Sada je Pirs Morgan stao u njegovu odbranu.

- Đoković je bio neverovatan moron na Vimbldonu ove godine, ali ga podržavam. On zaslužuje više respekta od onoga što dobija, kako od navijača, tako i od medija, očigledno mu je dosadno da se pretvara da je okej sa tim. Hajde da uradimo intervju, Novače, ja te neću tretirati kao drugi - napisao je Pirs Morgan.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić o konačnom spisku za OI, stanju povrede Jovića ali i moćna poruka za Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaooo

    10. jul 2024 | 17:49

    Novak raspameti ovaj glupi zapadni svijet.Novi termin ,Novakomrzci. Jadnici,jadni.

  • Gari

    10. jul 2024 | 17:51

    Može intervju,al prvo nek mu zaveže pertle i poljubi ruku Caru.

  • Dragana

    10. jul 2024 | 20:01

    Jooooooooj stoooo volimmmmm ovog Novaka,ma covek je nedodirljiv,niko mu nista ne moze,a on moze kako hoce...kralj,ziva legenda...covek bez maneeeeeeee...❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA