Vreme čitanja: oko 1 min.

Već imamo poen Vimbldona: Kuevas je opet pokazao svoju magiju i ostavio u neverici Bosanca! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Urugvajac je opet odigrao neverovatno

  • 3
Foto: Printscreen Instagram

Urugvajski teniser Pablo Kuevas pobedio je Damira Džumhura u prvom kolu Vimbldona sa 3-2 u setovima, ali je pritom izveo verovatno i najlepši poen turnira iako je on tek počeo.

Kuevas je u petom setu servirao Džumhur mu je blokom vratio oštru loptu u servis polje i tako pozvao Kuevasa na mrežu. Pablo je izašao, ali nije odigrao idealno, pa je Bosanac uspeo da ga lobuje i očekivao da je time dobio poen.

U situacijama u kojima se uglavnom odigra tviner (udarac kroz noge), Kuevas je bio u povoljnijoj poziciji da odigra udarac iza leđa i prošao je. Loptica je "bežala" po dijagonali tako da Džumhur ne može da je stigne, te da samo može da se divi potezu svog rivala.

Kuevas je na kraju pobedio 4:6, 7:6 (8), 2:6, 6:4 i 6:2. U narednom kolu igraće Jiržija Veselog. Da podsetimo, Kuevasu ovo nije prvi put da pokazuje svoju veštinu. Slično je uradio i pre mesec i po dana kada je poenom zadivio Stefanosa Cicipasa.

Laslo Đere juri prvu pobedu u karijeri u glavnom žrebu Vimbldona, a danas od 16.35 pokušaće da je ostvari protiv Italijana Gvida Andreosija, 80. igrača sveta. Kvota na trijumf srpskog tenisera je 1,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đere - Andreosi.

Filip Krajinović ima lepu priliku za prvi plasman u 2. Kolo Vimbldona, pošto mu je danas (14.35) rival u Londonu Nemac Dominik Kepfer, trenutno 130. igrač sveta. Kvota na Srbina je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kepfer - Krajinović.

VIDEO - Porodica Hrvata navija za Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    2. jul 2019 | 11:21

    Čuveni su Bosanci sportisti,otkud da se ovom tako nešto desi.

  • Milan233

    2. jul 2019 | 11:34

    Zenski tenis je propao.Nema vise teniserke koja je favorit,svako gubi od svakog.Sa nestrpljenjem sam cekao da Vilijamsove ode u penziju,ne podnosim ni jednu,bezobrazne su,nepostuju ni pravila,ni sudije a ni protivnicee na terenu.Taman kada one odlaze dolazi ona 15-isnja Gauf.Druga Serena,bice prevelika za zenski tenis I nece joj moci fizicki parirat a kada tome dodamo da amerikanci mogu nesmetano koristit doping sve je jasno

  • Qwer

    2. jul 2019 | 13:42

    Predivan poen, zaista. Svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA