≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atletiko Madrid doveo reprezentativca Brazila za 20 miliona evra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jorgandžije rešile problem na poziciji štopera, koji je nastao odlaskom Dijega Godina

  • 1

Imamo još jedan završen fudbalski transfer! Reprezentativac Brazila Felipe, koji je poslednje tri sezone nastupao za portugalski Porto, karijeru će nastaviti u Atletiko Madridu.

U saopštenju iz madridskog kluba potvrđeno je kako da će brazilski defanzivac Felipe Augusto de Almeida Monteiro u sredu potpisati ugovor koji će ga za Atletiko vezati naredne tri sezone.

Iz Atletika navode kako je plan da Felipe, koji igra na poziciji stopera, popuni prazninu u odbani koja je nastala odlaskom Urugvajca Diega Godina, sada novog člana Intera.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Atlético de Madrid (@atleticodemadrid) on

Felipe (30) je 2016. godine iz brazilskog Korintijansa za dva miliona evra prešao u Porto, a tokom poslednje sezone provedene u Portugalu privukao je pažnju brojnih fudbalskih stručnjaka u Evropi.

Iz Porta su ranije saopštili da je 28. maja postignut dogovor oko prelaska Felipea na Metropolitano, te da će ovaj transfer iznositi 20 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA