≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Federer presekao pitanje o Novaku: Ovo je poslednji put da me pitate tako nešto (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije želeo Švajcarac da se upušta u polemiku u politici i promenama U ATP-u

  • 0
Rodžer Federer Printskrin: Youtube/Wimbledon

Ovih dana se na Vimbldonu vodi velika polemika oko smene na čelu ATP-a, a i Novak Đoković je upleten u "prljave političke igre" i izveden je iz takta na konferenciji posle pobede nad Denisom Kudlom u 2. kolu.

Hteli su novinari da isprovociraju i Rodžera Federera i da ga uvuku u "tenisko-političke" igre, kao što je to bio slučaj sa svađom Đokovića i američkog novinara.

Pošto je posle odlaska Kermonda prvi čovek ATP-a postao Veler Evans, Rodžera su upitali šta zna o dugom sastanku Đokovića i Evansa na kojem su još bili neki igrači.

- Da, imali su sastanak koji je poprilično dugo potrajao. Ne znam o čemu su govorili tokom tih sedam sati. Nisam razgovarao s Novakom od tada, pa zaista ne znam što bih vam rekao - bio je odgovor Federera, koji je odmah zatim oštro presekao novinare da ne pomišljaju dalje da se upuštaju u polemiku.

- Iskreno, nisam raspoložen za razgovor o politici. U toku je drugi dan Vimbldona i ovo je danas bilo poslednje pitanje koje ste postavili o politici - poručio je Federer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA