≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vimbldon oduzeo sav novac Bernardu Tomiću: Napravio skandal na meču, pa se bahatio novinaru (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Berbard Tomić ponovo je u centru pažnje

  • 0
Bernard Tomić

Printskrin: Youtube/Viral Vids

Australijski teniser hrvatskog porekla Bernard Tomić ponovo je u žiži javnosti, a njegov skandalozno odigran meč protiv Žoa Vilfreda Conge, posle samo 59 minuta što je jedan od najbrže odigranih mečeva u istoriji turnira, našao se pod lupom organizatora Vimbldona.

Oni su procenili uz pomoć sudija, da Tomić nije odigrao na nivou profesionalnih standarda, pa su ga organizatori "odrapili".

Oduzeli su mu čitavu zaradu koja je namenjena za učešće u 1. kolu Vimbldona u iznosu od 45.000 funti. Podsetimo, Tomić je to isto uradio i 2017. godine, kada je rekao da je razlog to što mu je bilo dosadno na terenu. Zbog toga je izgubio sponzora.

I ovoga puta je bio iznerviran kada je upitan da li je dao sve od sebe.

- Bio je to užasan meč za mene. Igrao sam loše. igrao sam užasno - opisao je Tomić, a zatim je upitan da li je pružio svoj maksimum.

- Sledeće pitanje!

Tomićevo ponašanje na terenu je bilo skandalozno, a ne samo da se nije trudio, već je igrom potcenio i čitav turnir, a Englezi to ne praštaju.

I njegov zemljak Nik Kirjos svojevremeno je zbog slične situacije bio kažnjen prethodnih godina baš na Vimbldonu, a u ove godine je u centru pažnje zbog mnogih zapaljivih izjava, naročito o Novaku Đokoviću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA