Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana Jorović: Nema tuge zbog poraza na Vimbldonu, hoću da me i dalje pamte po osmehu!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osmeh je lek za sve

  • 2
Ivana Jorović Foto: Twitter.com

Alison Risk eliminisala je sa Vimbldona Ivanu Jorović posle trosetnog maratona, što je rastužilo našu teniserku.

Teniserka iz SAD je pobedila sa 6:2, 6:7 (3), 9:7, u završnici je treću meč loptu iskoristila, Jorovićeva svoje šanse nije umela da pretvori u potpuni preokret.

- Kad me ljudi vide, primete prvo taj osmeh. Želim da tako i ostane. Naravno, unutar sebe svašta nešto se dešava. Pre svega sam tužna. Dala sam sve od sebe na terenu, ali opet, neću da tražim nikakav alibi tipa sreća, linija. Jednostavno, desilo se to što se desilo. Ko zna, možda je tako i moralo. Idemo dalje - rekla je Ivana, kojoj je pobeda iz prvog kola najveći dosadašnji Gren slem uspeh.

Pokazala je Ivana karakter, u trćeem setu je gubila sa 5:2 i uvela meč u dramu.

- Kad je bilo 5:2 za nju u tom trećem setu, samo sam rekla sebi, ’ja nju stižem’. Više nisam gledala ni rezultat, ni poene, ništa, samo sam rekla sebi, igram svaki poen, pa šta bude, biće. Gde ode lopta, otišla je. Pokušavala sam i da razmišljam o igri, da li da odigram paralelu ili dijagonalu, ali tada je sve krenulo u moju korist. Baš mi je žao što se nije završilo kako sam želela. Ne ide da pokušam sad da se vratim u taj meč, u te gemove... Ona je na 5:5, za 6:5 servirala neverovatno, pogađala je linije. Jednostavno, ne može se protiv toga. Na meni je sada da malo odmorim glavu, smirim strasti, da nastavim da treniram i fokusiram se na sledeći turnir, da pružim i neku dobru partiju i na US Openu - poručila je Ivana, pred prelazak na nove izazove.

- Vraćam se na šljaku, dva turnira ću odigrati na toj podlozi, Bukurešt i Jurmala. Prijavila sam i nešto u Nemačkoj, ali o tome kasnije, videćemo. Posle toga idem u Ameriku - zaključila je Jorovićeva.

VIDEO - Vučića pitali za Ivaniševića, on dao odgovor na koji će svaki Srbin i Hrvat da aplaudira

(Od spec. izveštača, Vuka Brajovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    4. jul 2019 | 21:27

    Ako ce ti najveci uspeh biti da te pamte po osmehu, onda batali tenis i pocni da snimas reklame za bilborde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA