≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kirjosov drugar" Fonjini se izvinio zbog "bombi": Teren je bio loš, ja frustriran!

Vreme čitanja: oko 1 min.

I pored izvinjenja, Italijan će najverovatnije snositi sankcije za svoj postupak

  • 1
Fabio Fonjini Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Fabio Fonjini završio je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu pošto je u 4. kolu poražen od Tenisa Sandgrena sa 3:0, a tokom meča izazvao je skandal kada je rekao da Engleze treba bombardovati. 

Ipak, posle meča, najverovatnije pod uticajem menadžera, Italijan je na konferenciji bio mnogo smireniji, pa je uz izvinjenje pokušao da objasni svoj postupak.

- Teren nije bio baš dobar. Da li se vi bavite sportom? Veći deo vremena kada ste na terenu frustrirani ste. Sigurno nisam bio zadovoljan svojim izdanjem pošto sam znao da mi pobeda mnogo donosi, mislio sam da imam šansu da trijumfujem. Nešto se desilo na terenu, ako mi je žao zbog nečega, moram da se izvinim. Sada moram da se fokusiram na drugi deo sezone -  naglasio je Fonjini, koji je potom dodao i da se izvinjava ako je nekoga uzvredio.

Fonjini trenutno odrađuje dvogodišnju uslovnu kaznu zbog svog ponašanja, a u slučaju nekog velikog prekršaja sledi mu suspenzija. Ipak,  izvinjenje  najverovatnije neće pomoći da izbegne sankcije. Naime, prema nezvaničnim informacijama, upravo će zbog ovih izjava Fonjini najverovatnije izostati sa Ju Es Opena, kao i Australijen opena sledeće sezone.

VIDEO: Vučića pitali za Ivaniševića, on dao odgovor na koji će svaki Srbin i Hrvat da aplaudira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CCCC

    6. jul 2019 | 19:17

    Nista pogresio nisi,koliko su oni zla naneli drugima,odvratni britanci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA