≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završavam karijeru, ali Novaka nikad nisam uspeo da pobedim: Bagdatis otkrio neostvarenu želju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni kiparski teniser Markos Bagdatis se oprostio od igranja

  • 3

Kipranin Markos Bagdatis nastupio je na ovogodišnjem Vimbldonu i porazom u prvom kolu završio je bogatu karijeru. Međutim, ostao mu je žal što nikada nije pobedio Novaka Đokovića, koji ima 8 pobeda u isto toliko mečeva protiv njega.

- Nikada ga nisam pobedio. Novak i ja smo kopija jedan drugog, ali je on bolji od mene deset puta u svim aspektima. Nikada nisam pronalazio rešenje. Pokušavao sam da budem agresivniji, ali sam uvek gubio... Nekada i 6:4 u trećem setu, nekada 7:5 u petom... Nisam mogao da ga pobedim - izjavio je Bagdatis za L'Ekip.

VIDEO: Đoković kao dizelaš zapevao "200 na sat"

Markos je ubedljivo najveći teniser kojeg je Kipar ikada imao, a u toj zemlji se interesovanje za "belim sportom" povećalo tokom njegove karijere.

- Znate, tenis je sada drugi najpopularniji sport na Kipru, posle fudbala. Hiljade dece se prijavilo na brojne nove akademije kada sam ja postao uspešan - istakao je 34-godišnjak.

Novak Đoković danas u osmini finala Vimbldona (oko 16.30) ima neočekivanog rivala u liku mladog Frnacuza Iga Umbera, 481. igrača sveta. Novak je apsolutni favorit, naravno, a kvota da će slaviti sa 3:0 u setovima je 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Umber.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA