≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čestitke Đokoviću: "Ispisuješ istoriju svetskog sporta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nižu se čestitke za Novaka Đokovića

  • 5
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Novaku Ðokoviću osvajanje titule na Vimbldonu, ističući da najbolji teniser sveta ispisuje istoriju svetskog sporta.

- Svaka čast legendo, još jednom si potvrdio da si najbolji teniser svih vremena! Čestitam ti petu pobedu na Vimbldonu u sjajnoj karijeri kojom ispisuješ istoriju svetskog sporta! - navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Novak Ðoković odbranio je titulu na Vimbldonu, pošto je u finalu posle velike borbe pobedio Švajcarca Rodžera Federara sa 7:6 (5), 1:6, 7:6 (4), 4:6 i 13:12.

Trijumfom u meču koji je trajao više od pet sati, Ðokovic je došao do svoje 16. gren slem titule u karijeri, a pete na Vimbldonu.

I predsednik Aleksandar Vučić čestitao je Đokoviću osvajanje titule, navodeći da on već godinama ostvaruje rezultate dostojne najboljeg među nama. 

- Što je izazov veći, to je Vaša igra odvažnija. Što je protivnik jači, to je Vaša želja da pobedite impresivnija. Vaša igra oduvek je bila, i sa svakom novom pobedom jeste sve veća inspiracija svim građanima Srbije. Svaka čast za borbenost, istrajnost i doslednost, kojima već godinama ostvarujete rezultate dostojne vrhunskog sportiste i najboljeg među najboljima - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    14. jul 2019 | 21:51

    Sjajno Nole!!!. Bilo je uzbudljivo i do kraja neizvesno utoliko lepse. Samo nastavi tako. Mnogo si me obradovao.

  • CHE

    14. jul 2019 | 21:14

    ŽIVCE MI ISKIDA ĐOOOKOOOVIĆUUUUUU. E NEKA SI GA RAZBIJO. BRAAAAVOOOOO MAAAJSTOOOREEEEEEEEEEEEEEE...🏆🏆🏆🏆🏆🏆

  • BIJELJINA

    14. jul 2019 | 20:38

    T o o o KINGU🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA