≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako jede travu i ima rogove šta je to? Tipsarević zagonetkom rekao ko je najbolji u istoriji (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tipsa je odgovorio na pitanje koje se sve češće postavlja i u tenisu

  • 0

Srpski teniser Janko Tipsarević postavio je svojim pratiocima zagonetku na društvenim mrežama i postavio im pitanje ko je najbolji teniser svih vremena.

Dan nakon dramatičnog finala Vimbldona u kom je Novak Đoković pobedio Rodžera Federera sa 3-2 u setovima (7:6, 1:6, 7:6, 4:6, 13:12) Tipsarević misli da ima prilično siguran odgovor na to pitanje.

Foto: Printscreen Instagram /tipsarevicjanko

- Ako jede travu i ima rogove, šta je to? - upitao je Tipsarević. Ukazao je na Novakovu naviku koja seže iz 2011. godine kada je posle prvog osvojenog Vimbldona čučnuo i uzeo da okusi travu sa Centralnog terena.

Osam godina kasnije podigao je svoj peti vimbldonski trofej, nikad teže osvojen i uradio je isto. S druge strane, Tipsa je pored Novakove fotografije postavio sličicu koze, za koju Englezi imaju reč "goat".

Foto: Printscreen Instagram /tipsarevicjanko

Ova reč je i akronim za "Greatest Of All Times", odnosno "najveći svih vremena", pa Tipsarević smatra da je Novak u nedelju i zvanično "prišio" taj epitet uz svoje ime.

Novak je pobedom u finalu Vimbldona povećao i razliku u međusobnom skoru sa Rodžerom na 26-22. Ima pozitivan skor i sa Rafaelom Nadalom u dva najveća rivalstva u istoriji "belog sporta".

Foto: Printscreen Instagram /tipsarevicjanko

 
 
 
View this post on Instagram
GOAT like behavior 🏆A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

VIDEO: Đoković je lord od Vimbldona, pogledajte šta je obeležilo njegov trijumf

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA