Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Krunić izgubila u prvom kolu Budimpešte

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra brzo "izgorela" u Budimpešti

  • 2

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Budimpešti jer je već na startu takmičenja od nje bila bolja Irina Begu iz Rumunije.

Begu je posle sat i 20 minuta na terenu slavila sa 7:5 i 6:1, a Aleksandra je u prvom setu pružala otpor rivalki i odlično ušla u meč.

Aleksandra je prva stigla do brejka u trećem gemu, prednost je duplirala već u petom i vodila je 4:1. Usledio je pad u igri, Rumunka je nadoknadila minus i izjednačila na 4:4.

Novim brejkom je okončala prvi set u svoju korist, što je ostavilo traga na Aleksandri i u nastavku meča i seta koji se posle drugog, maratonskog gema, brzo pretvorio u formalnost.

Krunić je u trećem gemu propustila tri brejk šanse i kada se to desilo, Begu joj je još jednom oduzela servis i prošla dalje.

Od naših tenisera, ni Peđa Krstin se nije proslavio na početku turnira u San Benedetu u Italiji protiv Španca Oriola Roko Batalje koji je pobedio u dva seta. Meč Ivane Jorović i Kaje Juvan iz Slovenije na startu Bukurešta je otkazan.

U utorak uveče mečeve igraju i Filip Krajinović protiv Taro Danijela  u Umagu i Viktor Troicki u Njuportu protiv Džejsona Junga sa Tajvana.

VIDEO - Aleksandra Krunić o razlozima poraza na Australijan openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA