≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Konačno su našli Federera posle poraza od Novaka: Evo gde je pobegao da leči frustracije (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Švajcarac je izabrao domovinu da pronađe mir

  • 26
Rodžer Federer

Foto: Instagram.com/king_rogerfederer_/naddy1791

Švajcarac Rodžer Federer vratio se u svoju domovinu sa porodicom posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Nakon konferencije za novinare u Londonu, Federeru se izgubio svaki trag, a očigledno je da je on želeo da se odmori i da se isključi od svega.

Sa svojom porodicom je pronašao idealno mesto da se "izduva" i da izleči frustracije i rane koje je zadobio posle poraza od Đokovića.

U pitanju su švajcarski alpima u mestu Hoer Kašten, odakle se pruža nestvaran pogled. Federer je otišao u ovo mesto kao izletnik, bez ikakvih rezervacija, pišu švajcarski mediji.

Alpi

Federer je uživao u ovom nestvarnom pogledu u Alpima; Printskrin: Youtube/Shiso Productions.

Ručao je sa svojom suprugom Mirkom i decom u planinskom restoranu, gde su ga primetili drugi gosti. Tamo su se neki od turista, koji su se našli na istom mestu, fotografisali s njim i proćaskali malo.

Oni su u izjavi za švajcarske medije poručili da je Federer bio simpatičan i ljubazan, da nije delovao kao neko ko je nervozan zbog poraza u finalu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roger Federer Fan Page (@king_rogerfederer_) on

 

- Da nisam znala, nikada ne bih pomislila da je izbgubio u nedelju - poručila je Nađa, koja se fotografisala s njim i to objavila na svoj Instagram profil.

Federer je nakon ručka krenuo put doline pešice, a očigledno da mu boravak u planini i duge šetnje Alpima izuzetno prijaju da se oporavi posle možda i najtežeg poraza u karijeri.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nadja (@naddy1791) on

 

Inače, ovo mesto pruža neverovatan pogled na dolinu, gde ima ledničkih jezera, velikih vrhova.

Deluje kao da imate čitav svet na dlanu i zaista pogled leči dušu.

VIDEO: Đoković je lord od Vimbldona, pogledajte šta je obeležilo njegov trijumf:

VIDEO: Simona Halep izazvala Noleta: Da li može da napuni Marakanu, kao ona stadion u Rumuniji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. jul 2019 | 15:11

    Koliko je bolest kod nas Srba uzela maha! Da li je realno da već danima pljujete i vredjate u komentarima ovog sportistu, najboljeg svih vremena? Vredjate ga kad dobije Novaka, Vredjate ga kad izgubi. U čemu je poenta pitam se. Užas nad užasima. Čovek uživa, shvatite, ima milione, jedan meč manje vise briga ga.

  • 1111

    18. jul 2019 | 12:54

    Nezgodni smo kao nacija. Zlobni i pokvareni rekao bih. Sport je ipak pobedio. Vec 4 dana pishu o federeru. Pa boli ga uvo uzeo je mar miliona i spremice se za sledeci mech. Dok je on harao svetom nole je kaskao negde pozadi. Za par god i noleta ce da ochisti neki klinac i tog klinca opet za par god. neki novi klinac. a ja cu i dalje da jedem chvarci i da pijem pivo. Bash se nishta nece promeniti. A sport? Boli me uvo za sport.

  • Nešo

    18. jul 2019 | 12:31

    Znaci otisao kuci da "leci frustracije" . A da mozda mi ne lecimo svoje frustracije obzirom koliko pominjemo za sve osim za nas srbe najboljeg tenisera svih vremena ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA