≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pre egzotične destinacije, Novak otišao da poseti brata i svastiku!

Vreme čitanja: oko 3 min.

Srpski teniser se pravo iz Londona zaputio u Španiju

  • 3

Novak Đoković je posle osvajanja Vimbldona zaslužio odmor, kratak, ali odmor koji će mu napuniti baterije za nastavak sezone i odbranu titule na US openu.

Međutim, pre zvaničnog odmora na nekoj egzotičnoj destinaciji, Nole je zajedno sa svojom porodicom, suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom pravo iz Londona otišao za Marbelju, gde mu živi brat Marko, koji ima svoju tenisku akademiju sa Pepe Imazom.

Takođe tamo živi i Jelenina rođena sestra, pa je to prilika za jedno porodično okupljanje. Tek posle toga odlaze na odmor.

 
 
 
View this post on Instagram

Here we come amore! ✈️ @djokernole #familypower #miamibound ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dolazimo tatice!!! #podrškazauvekA post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

Novak i njegova porodica ne žele da otkrivaju kakva je destinacija za odmor u pitanju, već će najverovatnije, kao što su i ranije radili, objaviti putem društvenih mreža fotografiju sa neke od plaža pored mora na egzotičnoj destinaciji.

Đoković je u prošlosti posle Vimbldona odlazio na Maldive, pre Rolan Garosa je u aprilu napravio predah i sa Jelenom otputovao na Dominikansku republiku, videćemo za koju će se destinaciju ovoga puta opredeliti.

 

Podsetimo, naredni turnir na kome je Novak prijavljen je Rodžers Kup, što je objavljeno na njegovom sajtu. Iako je raspored turnira podložan promenama, Novak će najverovatnije igrati turnir koji će se ove godine održati u Montrealu, gde je ima šansu da osvoji nove poene, jer je prošle godine ispao u osmini finala od Stefanosa Cicipasa, pa sada može da zaradi čak 910 ATP bodova u slučaju da osvoji titulu.

On je na programu od 5. avgusta, a do tada, verujemo da će Novak uživati uz plažu, more i svoju porodicu. Od njega i Jelene u narednom periodu očekujemo ovakve fotografije:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. jul 2019 | 12:21

    To se zove zadovoljstvo,posle uspesnog obavljenog posla dolazi zasluzan odmor mentalno rasterecen da moze da uziva u svakom trenutku sa porodicom

  • Crnogorac

    18. jul 2019 | 12:58

    Svaka čast majstore, to je pravi sportista, spartanac...valjda će se ugledati omladina i na tebe a ne na farme, parove i ostale budalastine...uzivaj zaslužio si...🏊‍♂️ 🍻

  • Braca

    18. jul 2019 | 12:54

    Nole, faca si, nema šta! A i Jelena, prava žena za tebe. Lepa, pametna, obrazovana, baš kakva ti i pristaje.Bog dragi vas je spojio. Iz vas oboje zrači ljubav i pozitivna energija. Kad vas vidim na slikama, verujte i ja dobijem bar malo te energije. Živi i zdravi bili cela porodica i sva vaša pokolenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA