Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak i Jelena pevali u restoranu: Porodična idila Đokovića u Hrvatskoj (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković se zahvalio svojoj ženi što sa njom deli takve trenutke

  • 12

Foto: Instagram / djokernole

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odmara se u Hrvatskoj posle osvajanja Vimbldona i uživa sa svojom suprugom Jelenom.

On je sa njom slušao pevačku Klapu sa Korčule i pesmu Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

- Kad mi dođeš tiii i osmjeh vratiš miii, sva patnja i bol života mog će proć... Čarobno veče. Pevanje sa klapom sa Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što delim ovako posebne trenutke sa Jelenom - napisao je Đoković uz snimak iz jednog lokalnog restorana.

Klape su grupice od šest do devet pevača koji uglavnom pevaju serenade i nekada je bila uobičajena pojava da pevaju na trgovima, po restoranima... Danas ih ima manje ali se smatraju delom evropskog kulturnog nasleđa.

VIDEO - Evo gde i kako Lord od Vimbldona slavi svoj trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lokal patriota

    21. jul 2019 | 22:30

    Jel u Srbiji, Beogradu nema kafana i dobre muzike, restorana i lepih srpskih pesama??? Kako to da nikada ( javno kao u HR) nije bio u Skadarliji, veselio se uz nase muzicare, tamburice... U zadnjih par meseci lepo propagira i promoviše komšije, pocevsi od saranje sa HR trenerom, odredjenim izjavama o lepoj njihovoh, kao i sada ovim uzivanjem i odmoru kod komsija, jer kao sto rekoh, Srbija i Beograd to nemaju.

  • DARKO 100%

    21. jul 2019 | 21:04

    Najveca idila i sreca je da nebudemo zavisni zato sto neko ima i moze da priusti sebi sve, njegov naporan i marljiv rad spuno discipline doveo ga je u tu pozicuju nagrade da moze da uziva sa svojom porodicom posle postignutih ciljanih rezultataSRECNO BUDUCI PREDSENICE!

  • Mrcke

    22. jul 2019 | 00:03

    Idi poseti Jasenovac i Jadovno i jos mnogo sto sta u tvojoj lijepoj...pa uzivaj u notama Ustastva i krvi. Zato se nama Srbima sve ovo i desava....jer smo KRATKE pameti. I uvek su nam neSrbi idoli!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA