Crni Mitre, zašto si se ugojio i trenera naljutio?!

Trener Anderlehta Besnik Hasij bio je ljut zbog loše fizičke spreme srpskog napadača Aleksandra Mitrovića na početku priprema

  • 2

Fudbaler Anderlehta i fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović iskoristio je pauzu između dva prvenstva da se odmori na pravi način, zbog čega je na početak priprema došao sa viškom kilograma.

Trener belgijskog prvaka Besnik Hasij dao je Mitroviću nekoliko dana odmora više zbog turneje sa reprezentacijom Srbije, ali je bio ljut na njega zbog loše fizičke spreme na startu priprema.

- Nije u formi! Čak je i dodao nekoliko kilograma. Nemojmo da se pretvaramo kako se držao programa treninga tokom pauze. Rekao sam mu da se odmori, ali ne baš ovako - prokomentarisao je Hasi, koji je srpskom napadaču zadao poseban program na početku priprema, kako bi uhvatio ritam sa ostalima, a da ne dođe do povrede.

- Mitrović će biti kažnjen, svestan je propusta. Kad igraču ukažem poverenje, onda očekujem od njega nešto zauzvrat. Putuje sa nama na pripreme u Austriju, ali će morati da radi postepeno kako bi uhvatio ritam, njegova eventualna povreda poslednje je što nam je potrebno - zaključio je Hasi.

Srpski napadač je objasnio gde je i kako proveo odmor.

- Prvo sam se odmarao na plaži u Turskoj, potom bio u Beogradu. Malo sam i tenirao, ali nisam ništa forsirao - rekao je Mitar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA