Zvezdu napustio sponzor! Amerikanci izašli iz Upravnog odbora

HP povukao svog predstavnika Miloša Ćurkovića iz UO Zvezde.

  • 18

Neočekivano, Crvena zvezda je ostala bez čoveka u Upravnom odboru. Kompanija Hjulit Pakard, u utorak je donela odluku da njihov predstavnik firme za Srbiju Miloš Ćurković mora da napusti UO Crvene zvezde.

Pored ovoga, kako prenosi beogradski list Sport, ni druga firma iz SAD, "EMC" nije potvrdila učešće, pretpostavlja se da će odgovor biti negativan.

Ovo je veliki udarac za namere čelnih ljudi Crvene zvezde da uspeju u nalaženju 6,6 miliona evra, koliko je potrebno da se obezbedi za evropsku licencu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas

    11. mart 2015 | 13:01

    Evo pisem Vam ovo uz pomoc moga unuka,navijac sam Crvene Zvezde vec 55 godina,ovo sto sam doziveo kao iskreni navijac i ljubitelj sporta je porazavajuce. Zar tamo neki kriminalni navijac treba od novinara da brani gen.sekretara Crvene Zvezde a da se isti okrene i ode uz osmeh,predsenik CZ na pitanje novinara b92 o tome se samo smeje i okrece glavu na drugu stranu,dali od obesti ili straha meni nije jasno. Ovo je bruka i sramota sporta u Srbiji,moj KKCZ i ne postoji kako oni kaxu da je "zamrznut" a gosp.Covic je bog i batina tamo,i vedri i oblaci a svi mi znamo ko ji i sta je on. PA DOKLE VISE? HVALA

  • hejter

    11. mart 2015 | 10:11

    Sve ce to Coki da sredi...

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    11. mart 2015 | 10:28

    Kada zamislimo zvezdu za pet, deset, petnaest godina --verovatno će da bude sve gore i gore. ....sve je manje dece ,deca se prodaju kao belo roblje stranim klubovima. Novac ide u ruke nekih drugih Samodopadljivaca koji nisu tu zbog zvezde, sporta, navijača.. ...Da li postoji neko rešenje????POSTOJI !!!!! Kao prvo --zAhvaliti se svima koji trenutno vode * i prekinuti saradnju . Drugo-prodati stadion i zemljište i sagraditi na drugom mestu manji i funkcionalniji stadion. Stvarnost i trenutak su mnogo dramatičniji od ovih reči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA