Mudrinski i Pantić stižu na "Marakanu"

Dolazak mladog reprezentativca Ognjena Mudrinskog u redove Crvene zvezde odobrio i Goran Milanović, predsednik FK Jagodina

  • 0

Mladi reprezentativac Srbije Ognjen Mudrinski i defanzivac Rada Aleksandar Pantić verovatna su pojačanja Crvene zvezde pred sam kraj prelaznog roka.

Trener "crveno-belih" Aleksandar Janković razgovarao je sa predsednikom Vladanom Lukićem kako da se pojača napad, pošto je neizvesno šta može Eli Babalj. Janković odlično poznaje Mudrinskog, kojeg je kao selektor mlade reprezentacije pozivao tri puta.

Tvrdi se da je Goran Milanović, predsednik Jagodine, kluba za koji Mudrinski nastupa, dao pristanak i da je transfer na korak od realizacije. 

Alternativa Mudrinskom je napadač Vojvodine Abubakar Oumaru, koji je svojevremeno proveo pola godine među beogradskim "crveno-belima", da bi potom za 150.000 evra prešao među novosadske. Oumaru ima ugovor sa Vojvodinom do kraja sezone, ali je prvi čovek kluba Ratko Butorović često izjavljivao da ne želi da pojačava najveće konkurente.

Defanzivac Rada Aleksandar Pantić nadomak je preseljanja na "Marakanu", obe strane blizu su dogovora. Pantić, iako 20-godišnjak, već ima i internacionalno iskustvo, pošto je kratko nastupao u Grčkoj za Pantinaikos i OFI. U Rad je stigao maja prošle godine, a u nedavnom meču drugog kola domaćeg prvenstva protiv Crvene zvezde, koji je završen 2:2, zaradio je usključenje već u 25. minutu zbog dva žuta kartona. 

Taj meč ujedno je bio i poslednji za bivšeg trenera Zvezde Roberta Prosinečkog, koji je dan kasnije podneo ostavku.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA