KAKAV LIK! Pokupio devojke pretvarajući se da je Levandovski (VIDEO)

Iako mu je akcenat bio očajan, mladić je uspeo u nameri da ''prevari'' devojke. Na ''foru'' su se upecali i članovi amaterskog tima

  • 3

Šta Amerikanci znaju ko je Robert Levandovski! Poznato je da ljudi u SAD previše ne gotive fudbal, ako nije NFL, a da je tako, stiže nam u vidu potvrde grupice entuzijasta sa Jutjub kanala ''Whatever'', koji su odlučili da se našale s narodom gde se jedan od njihovih kolega pretvarao da je fenomenalni napadač Borusije iz Dortmunda.

Sa dresom i imenom Levandovskog na njemu, lik je krenuo gradom u pokušaju da prevari ljude i - uspeo je u tome. Najpre su se na njegovu ideju ''upecali'' članovi lokalnog tima da bi potom krenuo u ''muvanje'' devojaka, što mu je, takođe, dalo uspeha.

Većina devojaka je poverovala ''prevarantu'', upkos lošem akcentu, i na kraju su mu dale svoje brojeve telefona, mada je bilo i onih koje su kulturno odbile nabacivanje ''čoveka koji ima brdo para''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    18. oktobar 2013 | 11:36

    Najjaca je ona sto sr krljala sa njim i ona koja ima deca ali posle manjeg ubedjivanja daje broj telefona.. Da su u klubu dala bi mu nesto lepse..

  • Bojan I.

    18. oktobar 2013 | 12:10

    Meni to uspe i bez dresa i lažnog predstavljanja.

  • ироничар

    19. oktobar 2013 | 06:22

    one ni pojma nemaju ko je lewandowski... samo im se tako predstavio .. kao slavni fudbaler.. i odma padaju brojevi.... i ko još kaže da ženske nisu kur.e :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA