(VIDEO) Evo kako da LEGALIZUJETE bespravno izgrađen objekat u Srbiji!

Ekipa Telegraf Now posetila je opštinu i raspitala se šta je od papira potrebno za legalizaciju, i kako teče sam proces dobijanja dozvole

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • pecova ljubica igjoska 12krnjaca

    31. decembar 2015 | 14:56

    mislim da je ovaj zakon nezakonit u vezi legalizacije.gospogja mihajovic treba da se stidi kada prica o valjanost zakona gospigjo miniatarka skunite guci armani i obucite tigrove cizme i stavite masku posetite nas u krnjaci .odakle vam pravo vi koji imate diplomu megatrenda i sve sto sledi da prwtite donecetevresenje o rusenju dali smo mi kuce na legalizaciju a kako mislite mi koji smo studirali studirali i stekli diplome studirajuci na drzavnim fakultetima imamo septicke je bez posla su nasi sinovi samohrani roditelji sta vi mislifte kada ustanete i nagjete ispod jastuka to ste vi izjavili skupocen poklon i doruckujetw kavijar i losos

  • VAN

    30. decembar 2015 | 13:26

    Samo da znate koju administrativno birokratsku proceduru mora da prodje gradjanin koji je porušijo neki objekat njegov deo, ili namerava da ga rusi, gotovo da vam se smuči život u Srbiji. To odgovorno kažem jer upravo prolazim kroz taj administrativno birikratski pakao. Takav vid agresije na gradjane verujem da ne postoji u ni jednoj drugoj zemlji na svetu. Zašto da bude nešto jednostavno kad može da bude komplikovano. Samo da bi birokratsko administrativni aparat mogao da kaže da imaju posla i da je nedovoljan broj zaposlenih. J..o sam im sve po spisku.

  • Dragaan

    30. decembar 2015 | 09:05

    Zanci svi mi koji smo pre pocetka gradnje nabavili sve papire, platili krvavo sve takse, prikljucke, pecate, overe i td. smo majmuni, a masa ljudi koja nema nista od papira o svom objektu ce sada po "brzom i hitnom postupku", ciji se krajnji rok pomerao nekoliko puta, za simbolicne pare da uknjizi i legalizuje sve! Kao i uvek, posten svet se ovde stavlja u zadnji red! Propast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA