SRBIN izmislio PASULJ koji ne nadima i ne izaziva GASOVE!

Pronalazač iz Bora uspeo je da stvori specijalni, briketirani pasulj koji se kuva samo 20 minuta, a pritom ne izaziva mučne tegobe zbog kojih mnogi izbegavaju ovu izuzetno zdravu namirnicu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vitez Koja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mala skola

    25. januar 2016 | 17:14

    Kakav je to pasulj za 20 min? Naci kuvam rebra i kozure 3 sata i ubacim pasulj? Saljite ga u ameriku.

  • Brale

    22. januar 2016 | 19:02

    Pasulj se i jede da bi prnuo!

  • stoka

    22. januar 2016 | 15:23

    Da je to uradio Amerikanac svi srbi bi napisali da je GMO !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA