(VIDEO) KRVOLOČNI MALTEZER: Deluje bezazleno, ali kada mu priđete sa četkom za češljanje, on postaje BESAN

Pas sa video-snimka, koji je napravila televizija Telegraf Now, je sve, samo ne fin i umiljat. Kada mu frizerka priđe sa četkom za češljanje, on se izobliči

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Koleginica

    26. mart 2016 | 18:18

    Niste uopste u pravu ljudi! Nije mi jasno zasto stavljate takve komentare, kad uopste ne znate kako je tesko raditi psa koji je agresivan. Ja, kao grumerka, odlicno znam kako je kad dodje pas koji ne voli jednostavno da se cetka, koji rezi i na vlasnike prilikom cetkanja. Pas koji se redovno, od 'malih nogu' cetka i koji navikne, on nece rezati ninakoga prilikom cetkanja. Ocigledno je da ovog psa vlasnici nisu privikavali na cetkanje, koje treba biti redovno, s obzirom da je u pitanju dugodlaki pas. Postujem svaciji rad, a ovoj devojci svaka cast.

  • Mira

    26. mart 2016 | 18:08

    Ja svog psa, si-cu a,koji je zaista agresivan prilikom cetkanja, vodim kod njih. I verujte mi, oni sa toliko ljubavi i smirenoscu rade posao. Svaki put naravno osnatem dok traje sredjivanje. Umeju sa psima, sto je ocigledno. Nije do njih sto pas jednostavno ne voli da se cetka, i rezi i kad ga ne boli. Hvala im do neba. Pravi profesionalci, u sta se uveravam na svaka dva tri meseca, tj svaki put kad odvedem Lenu kod njih.

  • Dujana

    26. mart 2016 | 18:07

    E ovako posto u vecuni konentara prepoznajem neprofesionalnu i zavidnu konkurenciju nisam htela da se oglasavam jer nisu vredni ali ipak zbog vlasnice psa koja mi je klijent i prijatelj osecam obavezu da napisem sledece o prilogu . Za vreme snimanja u salonu je bila prisutna i vlasnica i naravno bez odobrenja njenog ne bi smelo da se snima jel bi tuzba bila ocekivana i za salon i za novinare. Pritom pas je sa takvim karakterom od kad je bio mali i svojim vlasnicima nedozvoljava da je pipnu cesljem i zato dolazi u salon svake nedelje da je cesljamo . Prilog je trebao da bude edukacija i pokazatelj da takav pas moze da se sredi samo upornoscu i paznjom ali je zbog atraktivnosti izmontirano tako kako sada izgleda . I svako ko dolazi u salon i poznaje me,zna koliko volim zivotinje i ljude a ostalima je ovo jedini nacun da na mene istresu svoje zlo i nezadovoljstvo jel nikako drugacije ne mogu da pridju nasem malom srecnom svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA