(VIDEO) OTKRILI SMO NAJVEĆU TAJNU NIKA VUJIČIĆA: Evo zašto držim cipele i ručni sat u ormaru!

Otkrijte za koga Nik navija - Partizan ili Crvenu zvezdu, zašto je mlađem sinu dao baš ime Dejan, šta ga je nateralo da pokuša samoubistvo, kako su mu se "oduzele noge" kada je upoznao svoju buduću suprugu za koju je čuvao nevinost...

  • 8

Verovatno mislite da sve znate o najpoznatijem motivacionom govorniku na svetu srpskog porekla - Niku Vujičiću, koji je proteklih dana, između ostalog u Beogradu promovisao i knjigu svoga oca Borisa "Moje savršeno nesavršeno dete".

No, da li je baš tako?

(EKSKLUZIVNO) PRVI PUT ZA MEDIJE U SRBIJI, OTAC NIKA VUJIČIĆA: Ovo je prava istina o mom SAVRŠENO NESAVRŠENOM sinu! (FOTO) (VIDEO)

Za koga navija - Partizan ili Crvenu zvezdu, zašto je mlađem sinu dao baš ime Dejan, šta ga je nateralo da pokuša samoubistvo, kako su mu se "oduzele noge" kada je upoznao svoju buduću suprugu za koju je čuvao nevinost, ali i kako je do detalja izgledao njegov susret sa pravim demonom?

(EXCLUSIVE) FIRST TIME FOR THE MEDIA IN SERBIA, NIK VUJICIC'S FATHER: This is the truth about my PERFECTLY IMPERFECT son! (PHOTO) (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kladimo se da barem jednu od ovih stvari niste znali...

(VIDEO) NIK VUJIČIĆ: Imao sam 17 godina i čistač u školi mi je ukazao pravi put!

U ekskluzivnom intervjuu, koji je dao za internet televiziju "Telegraf Now", Nik je podelio i motivacionu priču, koju do sada nikome nije ispričao, opisao svoje drugovanje sa Novakom Đokovićem i otkrio najveću misteriju vezanu za njegovo ime - zašto u ormanu drži cipele, košulju sa dugim rukavima i ručni sat?

(VIDEO) Nik Vujičić u gostima u Telegrafu i Comtrade-u, Telegraf PRESEK vesti 20. april 2016.

Proverite sve ovo i mnogo više u videu iznad.

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    22. april 2016 | 20:50

    Bravo, svaka cast na optimizmu, i tome sto nije zaboravio svoje poreklo, i sto zeli da pomogne, i uopste, sto pomaze deci sirom sveta, sto zeli da izmami makar koji osmeh. Vidi se odmah po faci da je nas.

  • Vladimir

    23. april 2016 | 01:28

    Dobro je sto nije ostao u Srbiji, ovde ne bi imao nikakvu sansu da dogura dotle dokle je dogurao, ovde bi sigurno samoubistvo izvrsio. Neka te Bog cuva veliki covece!

  • Rade

    23. april 2016 | 12:31

    Bog mu svaku sreću dao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA