≫ 

(VIDEO) Ona za 2 SATA u hotelu zaradi koliko i vi za ceo život!

Koliko novca zaradite za godinu dana? Da li vam je to dovoljno za odmor, račune i hranu? Teško živite? Ove žene zarade više za jedan dan nego prosečan Srbin za ceo radni vek!

  • 11

Razlike između bogatih i siromašnih u poslednjoj deceniji su sve veće, a najbolje se vide po procepu u primanjima. Dok većina ljudi jedva izdržava do kraja meseca tu su i oni koji ne znaju koliko novca mesečno zarade. Kako ekonomski eksperti kažu bogati imaju dovoljno resursa za velike investicije koje im donose još više resursa i time oni postaju još bogatiji.

Pogledajte još videa iz Telegraf Now produkcije:

(VIDEO) U Srbiji žene dele pravdu

(VIDEO) Genijalna Dinja, nova gospodarica instagrama, a nije gola

(VIDEO) TAJNE UKUSA KUVARA SA HILANDARA: U kuhinji nas ograničava samo nedostatak mašte

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    16. maj 2016 | 21:50

    Problem je sto u danasnje vreme ne mozes malim resursima da pokrenes nista. Svako ulaganje koje ista zaradjuje mora biti veliko. Kada bi malim ulaganjima moglo da nesto da se zaradi, onda to malo vise se pretvori u jos vise i tako bi i siromasni mogli da postsnu bogatiji. Nazalost samo retki to uspeju, u svim ostalim slucajevima siromasni postanu jos siromasniji, a bogati jos bogatiji.

  • mile

    17. maj 2016 | 00:06

    Kao sto covek kaze na kraju videa da te pare trose na gluposti ostali bi brzo bez njih a covek u videu razmislja kao prosecni srbin koji sanja sampanjac ferari jahtu i vilu na dedinju sto i jesu gluposti naravno i bacanje para

  • Mira

    16. maj 2016 | 21:59

    Ni topčider toliko nemože da izbaci novčanice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA