Sutrašnja vremenska prognoza (28. novembar 2018. godine): Hladno sa snegom, počinje prava zima (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u sredu oblačno i hladno sa snegom, dok se na jugoistoku Srbije i na jugoistoku Banata očekuje kiša i susnežica. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 2°C, maksimalna dnevna od 0 do 4°C. U toku večeri očekuje se prestanak padavina.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U Beogradu sutra hladno sa snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Temperatura tokom dana bez većih oscilacija i kretaće se od 0 do 1°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Srbija narednih dana:

U četvrtak će biti promenljivo oblačno i suvo, samo se ponegde u toku jutra očekuje slab sneg. Maksimalna temperatura od 0 do 4°C. U petak vedro i veoma hladno uz jak mraz. Tokom dana suvo, a u većini predela očekuje se ledeni dan. Maksimalna dnevna temperatura od -3 do 1°C. Za vikend uglavnom suvo i toplije, ponegde uz maglu tokom većeg dela dana. Maksimalna temperatura od 4 do 8°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U Beogradu u četvrtak suvo i hladno, a nakon slabog jutarnjeg mraza maksimalna temperatura će biti do 2°C. U petak suvo i veoma hladno, očekuje se ledeni dan jer maksimalna temperatura neće preći 0°C. Tokom četvrtka i petka duvaće pojačan jugoistočni vetar. Za vikend toplije, temperatura u postepenom porastu.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Evropa:

Iznad većeg dela Evrope će biti oblačno sa kišom i snegom. Obilnih pljuskova i grmljavine biće u Grčkoj i na istoku Mediterana. Na severozapadu Evrope očekuje se orkanska oluja sa kišom i vetrovima, u oblasti Atlantika i preko 120 km/h. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije biće u oblasti Baltika sa temperaturom i do -13°C, a najtoplije na Mediteranu sa temperaturom oko 15°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    27. novembar 2018 | 17:41

    Dobro je jer najzad stiže sneg i zima,obećanje je bar takvo ,malo bele snežne radosti i za decu i nas starije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA